Maak kennis met de nieuwe vastbijter van Bluefin, Nicky Vermaas.

Bij Bluefin zijn we altijd op zoek naar de perfecte vangst in de zee van financials. Onze laatste ‘good catch’ is de Zeeuwse vastbijter Nicky Vermaas.

interview nicky

Nicky nam geen genoegen met een saaie baan bij een accountantskantoor

Nadat Nicky de opleiding Bedrijfseconomie afrondde en terwijl hij doorstudeerde tot AA-Accountant, ging hij aan de slag bij twee verschillende accountantskantoren. Eerst bij het regionale accountantskantoor van Oers en later bij een kantoor in Rotterdam. Na een paar jaar had hij het werk wel gezien: elke dag hetzelfde riedeltje aflopen, de stijfheid van de collega’s en het werk. Het voelde voor hem als werken aan een lopende band. Het werd dus tijd voor een nieuwe stap.

Zijn vriendin was al een tijdje werkzaam als interimmer en zij wees hem op de mogelijkheden en vrijheid die interim werk met zich meebracht. Gevarieerd werk, echt doorpakken en niet meer dat slaafse invullen van alle papieren. Bluefin werd al langer gevolgd op LinkedIn en ook een goede bekende was daar werkzaam. Dit waren voor Nicky redenen om zijn CV te uploaden naar de website. Ook stuurde hij Tom en Otto een bericht op LinkedIn.

Het Bluefin-DNA-DNA is sterk in Nicky aanwezig 

De volgende dag werd het bericht al opgepakt en tijdens de gesprekken kwamen Nicky’s sterke kanten naar voren. Hij is iemand die van uitdagingen houdt en ze ook opzoekt. Hij wilde graag meer afwisseling en verschillende functies ontdekken. Als echte Zeeuw heeft hij de juiste mentaliteit: de “niet lullen, maar poetsen” aanpak. Als hij wil dat er iets gebeurt, dan gebeurt dat ook.

Zo wil hij zich blijven ontwikkelen na zijn HBO-opleiding. Hij heeft ondertussen veel accountancy ervaring opgedaan, maar wil ook graag zijn BE skills inzetten bij bedrijven. Dit alles graag als onderdeel van Bluefin. Een beetje meer met de Brabantse mentaliteit, waarbij het ook af en toe gezellig mag zijn.

Nicky gaat aan de slag bij Alphabet

 

Bluefin ondersteunt Nicky graag in zijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Na twee weken te hebben doorgebracht op het Bluefin-kantoor, is hij nu klaar voor de eerste interim klus. Hij wordt in het diepe gegooid bij Alphabet, de leasemaatschappij die onderdeel is van de BMW Group in Breda. Veel tijd om te wennen aan de nieuwe situatie heeft hij niet: zijn voorganger is nog maar enkele dagen werkzaam bij het bedrijf, dus er zullen snel stappen moeten worden gezet. Nicky is verantwoordelijk voor de maandafsluiting en zal de cijfers rapporteren aan het BMW hoofdkantoor in München.

Wij verwachten dat dit Nicky geen enkele moeite zal kosten. En dat denkt hij zelf ook. Vanaf deze maand regelt hij zelf de maandafsluiting.

Zit jij ook vast in je huidige baan of zoek jij ook regelmatig een lekkere uitdaging? Misschien ben jij wel onze volgende good catch! Doe de Bluefin-DNA test en neem contact met ons op!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!