Weekendje Düsseldorf

Ondanks de strengere coronamaatregelen in eigen land, kon ons eerste uitje in bijna twee jaar coronaproof doorgang vinden in Duitsland.

weekend2021

Zaterdagochtend verzamelen we bij het Michael Schumacher Kartcenter in Kerpen bij Keulen. Na een stevig ontbijt wordt de groep in tweeën gesplitst en gaat er geracet worden. Twee keer inrijden, kwalificeren en een semi-finale om te bepalen wie er uiteindelijk de finale gaat rijden. Gebutst en met blaren op de handen van alle rondes die gereden zijn, is het podium uiteindelijk bekend; Roald mag zich winnaar noemen van de race!

We parkeren de auto onder ons hotel aan de Königsallee in hartje Düsseldorf en gaan voor een traditionele lunch met een glas Düsseldorfer Alt bij Hausbrauerei Zum Schlüssel. De drukte in Düsseldorf is ongekend door de kerstmarkt en alle shoppers, echt wennen na alle coronaterughoudendheid van de afgelopen anderhalf jaar… Terug bij het Intercontinental hotel checken we in en kleden we ons om voor het vervolg van onze trip. De bus staat klaar en brengt ons naar de indoor skihal in Neuss waar we met winter games aan de slag gaan en een uitgebreid diner in Oostenrijkse stijl voorgeschoteld krijgen.

Rond 22u staat de bus weer op ons te wachten om ons weer af te zetten bij ons hotel in Düsseldorf. In tegenstelling tot in Nederland, is het nachtleven in Duitsland met 2G volop actief dus besluit een flinke club de dag af te sluiten in het bruisende nachtleven van de stad. De volgende ochtend druppelen de mensen langzaamaan binnen bij het ontbijt; het was weer helemaal de moeite waard…. op naar de volgende!!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!