Financial Controller uit Breda

Kan jij de hulp van een Financial Controller uit Breda goed gebruiken?

Als specialist in de bemiddeling van finance professionals in regio Zuidwest-Nederland helpen wij bedrijven met de invulling van een uitgevallen medewerker. Misschien is er juist sprake van groei, een heroriëntatie of een nieuw project waarbij er wel wat extra handen gebruikt kunnen worden. Welke reden er ook is, Bluefin helpt je met het vinden van een geschikte Financial Controller in Breda. Met meer dan 35 jaar ervaring in de werving en selectie zijn wij in staat de perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact met ons op.

Op zoek naar de volgende uitdaging als Financial Controller in Breda?

Met de ruime ervaring als bemiddelaar in de financiële wereld beschikken wij over een groot netwerk aan bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wanneer je als Financial Controller in Breda wordt ingezet door Bluefin krijg je de mogelijkheid om je ambities te verwezenlijken. Wij zorgen er voor dat je gematcht wordt met een bedrijf dat jou aanspreekt. Je kunt daarnaast ook zelf kiezen voor een tijdelijk of vast dienstverband als Financial Controller in Breda. Voor een volledig overzicht van onze openstaande vacatures kun je terecht op onze vacaturepagina.

Wij vinden de beste Financial Controller kandidaat uit Breda voor jou

Bluefin beschikt over een groot netwerk aan financials die over veel kennis en ervaring beschikken binnen het vakgebied. Met onze strenge werving- en selectieprocedure lukt het ons alsmaar weer om de beste kandidaat te vinden. Zo waren vele bedrijven jou al voor. Bekijk op onze referentiepagina wat zij over de samenwerking met Bluefin te vertellen hebben.

Openstaande vacatures

Financial Controller

Finance 40 Randstad
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in de Randstad zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Als Financial Controller ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de ...

Senior Financial Controller

Finance 40 Regio Gorinchem
Werving & Selectie

Voor een van onze klanten in de regio Gorinchem zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller. Een prachtig familiebedrijf met rijke historie en actief in verschillende disciplines. Heb jij...

Bekijk de vacatures

Op interim basis aan de slag gaan als Financial Controller in Breda

Zie jij het niet zitten om iedere dag op het zelfde kantoor te moeten werken. Wanneer je als interim Financial Controller in Breda aan de slag gaat hoeft dit niet meer. Je zult namelijk op meerdere locaties en bij meerdere bedrijven ingezet worden. Hiermee doe je niet alleen veel nieuwe ervaringen op maar kom je ook nog in contact met verschillende bedrijven waardoor jij jouw netwerk ook kunt uitbreiden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!