Vacature: Financial Controller in omgeving Rotterdam. Iets voor jou?

Ben jij een enthousiaste Financial Controller (in spé) in de omgeving van Rotterdam en op zoek naar een uitdagende vacature? Dan klinken termen als ‘verticale doorgroeimogelijkheden’ en ‘riante arbeidsvoorwaarden’ jou vast als muziek in de oren. Maar… Als je ook nog graag in de buurt van jouw woonplaats in Rotterdam werkt, zal je ergens een concessie moeten doen… Toch? 

Het wordt tijd om ons voor te stellen. Aangenaam. Wij zijn Bluefin. Dankzij een uitgebreid en specialistisch netwerk in financial management bieden wij gezamenlijk al 35 jaar uitdagende en afwisselende vacatures voor Finance Professionals zoals jij. Wij kiezen hier altijd voor een effectieve en mensgerichte bemiddeling. Voor het opvullen van de vacature voor Financial Controller in Rotterdam gaan wij namelijk niet voor een snelle catch, maar voor een perfecte match.

Bluefin garandeert betrokken en effectieve bemiddeling voor Financials

Mensgericht bemiddelen. Dat houdt niet op bij het selecteren van de persoon met de benodigde kennis die nodig is als Financial Controller. Ook op persoonlijk vlak moet er een match zijn. Wij nemen jouw voorkeuren serieus en willen graag weten wie jij bent. Wij geloven namelijk dat alleen door oprechte interesse wij erachter komen wie jij bent en waar jij het best op je plek bent. 

Wij begrijpen dat jij wel wat beters te doen dan hebt dan elke dag twee uur met je auto in de file staan. Daarom zoeken wij de vacature voor Financial controller gewoon in jouw eigen omgeving, in Rotterdam. Regionaal bemiddelen noemen wij dat. Dat zorgt ervoor dat jij met nog meer plezier en enthousiasme naar je werk gaat.

Geïnteresseerd in een vacature voor Financial Controller in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op, of bekijk ons actuele vacatures.

Ook voor de ‘Interim’ Financial controller in Rotterdam

Vacatures en opdrachten voor Financial Controller in Rotterdam kunnen bij Bluefin op meerdere manieren worden opgevuld. Dus bijvoorbeeld ook voor de ZZP-er die liever als Interim Controller aan de slag gaat, is Bluefin dé expert op gebied van bemiddeling. Met 35 jaar ervaring en een NEN4400-1 certificatie zijn wij bovendien een veiligere en zekere keuze.

Kijk ook eens bij onze referenties of neem direct contact met ons op.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!