Op zoek naar een uitdagende Controller vacature?

Het op eigen houtje op zoek gaan naar een leuke Controller vacature in regio Zuidwest-Nederland kan soms tegenvallen. Gelukkig geeft Bluefin je hierin graag de ondersteuning. Gezamenlijk beschikken we over ruim 35 jaar ervaring in de werving en selectie van Finance Professionals. Dankzij onze expertise weten we hoe we je kunnen matchen aan de gewenste Controller vacature. Wij vinden het daarbij zeer van belang om jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities te ontdekken want alleen dan kunnen we de juiste match realiseren. Het netwerk wat wij te danken hebben aan onze succesvolle bemiddelingen, zetten wij graag voor je in om je in contact te brengen met uitdagende Controller vacatures en opdrachtgevers. Laten we kennis met elkaar maken!

Introduceer jezelf Vaste financiële vacatures

De leukste Controller vacatures in Zuidwest-Nederland

Bluefin is actief in regio Zuidwest-Nederland en biedt een uitkomst voor werkzoekenden die woonachtig zijn in deze regio en een Controller vacature dicht bij huis zoeken. Wij bemiddelen voor de HBO of WO opgeleide Finance Professionals, zowel startend als ervaren. Bekijk de vacature pagina voor de actuele Controller Vacatures. Heb je niet de vacature kunnen vinden waar je op zoek naar bent? Dan komen we graag met je in contact om verdere mogelijkheden te bespreken.

Aan de slag gaan als Interim Controller?

Bluefin kan meer voor je betekenen dan alleen jou in contact brengen met een mooie Controller vacature. Zo kun je ook aan de slag gaan als interimmer. En als je in dienst gaat bij Bluefin als Interim Finance Professional of voor de duur van het project, dan geniet je ook van het sociale vangnet zoals je gewend bent bij een vast dienstverband. Aan de slag gaan als Interim Controller brengt diverse voordelen met zich mee voor je persoonlijke ontwikkeling waaronder coaching en begeleiding vanuit Bluefin. Meer weten? Bekijk dan onze interim pagina of kom in contact met een van onze medewerkers.