Vacature Business Controller Rotterdam

Ben jij de enthousiaste uitzendkracht die wij zoeken? Dan hebben wij de vacature voor jou als Business Controller in Rotterdam.

Solliciteer voor de vacature van Business Controller Rotterdam!

Als bemiddelaar beschikken wij over meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring en weten wij als geen ander de perfecte match te vinden tussen werkzoekenden en vacatures. Wij zorgen er voor dat jij een nieuwe baan krijgt waar je met plezier wilt werken en je ambities kunt verwezenlijken.

Binnen onze ruime ervaring hebben wij al vele Business Controllers gekoppeld aan toonaangevende bedrijven met verschillende vacatures. Hierdoor beschikken we over een groot netwerk aan bedrijven die jouw kwaliteiten kunnen gebruiken ongeacht de hoeveelheid ervaring die je hebt. Neem contact met ons op, dan helpen we je bij het vinden van een passende vacature zoals de vacature Business Controller in Rotterdam.

De selectieprocedure voor de vacature Business Controller in Rotterdam

Bij de bemiddeling zoeken wij altijd de beste match tussen opdracht, kandidaat en organisatie. Om dit te realiseren zal er in een persoonlijk gesprek gekeken worden naar wat jouw vaardigheden en ambities zijn. We bespreken wat het beste bij jou past. Zo bekijken we samen of een invulling van de vacature Business Controller in Rotterdam mogelijk is.

Openstaande vacatures

Business Controller

Finance 40 Randstad
Werving & Selectie

Voor een klant van ons in de Randstad zijn wij op zoek naar een Business Controller. Als Business Controller ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de proce...

Senior Business Controller

Finance 40 Amersfoort
Werving & Selectie

Dynamo Retail Group is de toonaangevende retailketen in de tweewielerbranche met een uitgebreid dienstenpakket voor meer dan 830 winkels in Nederland, België en Duitsland. Ons kantoor in Amersfoort...

Bekijk de vacatures

Vacature Business Controller in Rotterdam ook als interim opdracht mogelijk

Je kunt bij Bluefin naast de gewone vacatures ook terecht voor interim opdrachten. Zie je het bijvoorbeeld niet zitten om continu op één locatie te moeten werken en wil je je horizon verbreden? Dan is interim in dienst gaan via Bluefin de ideale oplossing voor jou. Zo beschik je over een sociaal vangnet zoals je dat gewend bent zonder in vaste dienst te zijn bij één bedrijf. Wil je meer over ons weten of direct solliciteren voor een interim vacature zoals Business Controller in Rotterdam, neem dan contact op!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!