Vacature Business Controller Rotterdam

Solliciteer voor de vacature van Business Controller Rotterdam!


Ben jij de enthousiaste uitzendkracht die wij zoeken? Dan hebben wij de vacature voor jou als Business Controller in Rotterdam. Als bemiddelaar beschikken wij over meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring en weten wij als geen ander de perfecte match te vinden tussen werkzoekenden en vacatures. Wij zorgen er voor dat jij een nieuwe baan krijgt waar je met plezier wilt werken en je ambities kunt verwezenlijken.


Binnen onze ruime ervaring hebben wij al vele Business Controllers gekoppeld aan toonaangevende bedrijven met verschillende vacatures. Hierdoor beschikken we over een groot netwerk aan bedrijven die jouw kwaliteiten kunnen gebruiken ongeacht de hoeveelheid ervaring die je hebt. Neem contact met ons op, dan helpen we je bij het vinden van een passende vacature zoals de vacature Business Controller in Rotterdam.

De selectieprocedure voor de vacature Business Controller in Rotterdam

Bij de bemiddeling zoeken wij altijd de beste match tussen opdracht, kandidaat en organisatie. Om dit te realiseren zal er in een persoonlijk gesprek gekeken worden naar wat jouw vaardigheden en ambities zijn. We bespreken wat het beste bij jou past. Zo bekijken we samen of een invulling van de vacature Business Controller in Rotterdam mogelijk is.

Vacature Business Controller in Rotterdam ook als interim opdracht mogelijk

Je kunt bij Bluefin naast de gewone vacatures ook terecht voor interim opdrachten. Zie je het bijvoorbeeld niet zitten om continu op één locatie te moeten werken en wil je je horizon verbreden? Dan is interim in dienst gaan via Bluefin de ideale oplossing voor jou. Zo beschik je over een sociaal vangnet zoals je dat gewend bent zonder in vaste dienst te zijn bij één bedrijf. Wil je meer over ons weten of direct solliciteren voor een interim vacature zoals Business Controller in Rotterdam, neem dan contact op!