Vacature Assistent Controller Eindhoven

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Met de hulp van Bluefin wordt jij gekoppeld aan een bedrijf in jouw omgeving. Voor de vacature Assistent Controller in Eindhoven zijn we op zoek naar financiële experts met oog voor detail.

Interesse in de Vacature Assistent Controller Eindhoven?

Met meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring zijn wij in staat de opdracht te vinden die het beste aansluit op jouw competenties en kwaliteiten. We hebben een groot netwerk aan bedrijven tot onze beschikking die de hulp van een finance professional goed kunnen gebruiken. Bekijk de meningen van deze bedrijven en oude collega’s die nu tot onze referenties behoren. Wil jij deze kans niet laten liggen, solliciteer dan direct!

De selectieprocedure voor de Vacature Assistent Controller Eindhoven

Bij Bluefin zorgen we er voor dat bedrijven, maar ook sollicitanten, weten waar ze aan toe zijn. Tijdens de selectieprocedure zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden waarin we jouw kwaliteiten en ambities proberen te achterhalen. Vervolgens zal er gekeken worden of deze aansluit op het profiel dat wij voor de Vacature Assistent Controller Eindhoven hebben geschetst. Natuurlijk kun je altijd aangeven waar jou voorkeur naar uit zou gaan. Zo hebben wij een ruim aanbod aan openstaande vacatures waaruit je kunt kiezen.

Openstaande vacatures

Assistent Controller 24-32 uur

Finance 24 Breda
Werving & Selectie

In de vestiging Breda produceren wij machines voor de voedingsmiddelen Industrie en zijn tevens in de Benelux verantwoordelijk voor verkoop en levering van onze staalbanden voor industriële proces ...

Bekijk de vacatures

Interim mogelijkheden voor de Vacature Assistent Controller Eindhoven

Voor verschillende vacatures bieden wij de mogelijkheid om deze op interim basis te vervullen. Wanneer je via Bluefin interim opdrachten uitvoert krijg je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Hiermee verbreed je je eigen netwerk en doe je veel nieuwe ervaring op. Bij Bluefin gaat dit niet ten koste van je sociale vangnet. Hierdoor geniet je van de zekerheid die je gewend bent met de flexibiliteit van een interim dienst.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!