Interim Finance Manager EindhovenKies voor een ervaren Interim Finance Manager uit Eindhoven

Bevindt jouw bedrijf zich in een positie waarbij ze de hulp van een Interim Finance Manager uit Eindhoven goed kunnen gebruiken. Dan heeft Bluefin de kandidaat die jou kan helpen. Wij beschikken namelijk over een ruim aantal finance professionals die vanuit verschillende achtergronden met een frisse blik de situatie kunnen benaderen. In onze referenties is te zien hoe klanten de hulp van Bluefin hebben ervaren.  

Ambieer je een functie als Interim Finance Manager in Eindhoven?

Bluefin biedt je de mogelijkheid aan om jouw ervaring uit te breiden en je netwerk te verbreden. Wanneer je interim in dienst treed via Bluefin zal dit met behoud van de sociale zekerheden zijn die je gewend bent. Daarnaast biedt Bluefin jou de ondersteuning die jij nodig hebt zodat je aan iedere opdracht met een vliegende start kunt beginnen. Bekijk de openstaande vacatures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met een Interim Finance Manager uit Eindhoven van Bluefin heb je meteen de beste kandidaat

Onze interimmers zijn flexibel inzetbaar zodat jij ze alleen hoeft te betalen voor de momenten dat jij ze nodig hebt. Hiermee voorkom je tijd- en geldverspilling. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je ook de juiste man of vrouw aan boord krijgt. Met de werving en selectie procedure van Bluefin weet je zeker dat de juiste kandidaat wordt aangedragen.

Openstaande vacatures

Finance Manager

40 Dongen
Werving & Selectie

Are you looking for a workplace where you not only work with passion and pleasure, but also for a company where is room for fun and togetherness? Then you've come to the right place at Poredo in Do...

Finance Manager

Finance 32 Amsterdam
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Als Finance Manager ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de processen go...

Bekijk de vacatures

Wil jij ons helpen als Interim Finance Manager uit Eindhoven

Bij Bluefin krijg jij de mogelijkheid om je eigen vorm van dienstverband te kiezen. Uiteindelijk bepaal je zelf voor welk bedrijf en voor hoe lang je wilt werken. Wij nemen namelijk mensen aan voor zowel vaste als tijdelijke dienstverband. Kom meer te weten over ons of solliciteer direct!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!