Interim Finance Manager EindhovenKies voor een ervaren Interim Finance Manager uit Eindhoven

Bevindt jouw bedrijf zich in een positie waarbij ze de hulp van een Interim Finance Manager uit Eindhoven goed kunnen gebruiken. Dan heeft Bluefin de kandidaat die jou kan helpen. Wij beschikken namelijk over een ruim aantal finance professionals die vanuit verschillende achtergronden met een frisse blik de situatie kunnen benaderen. In onze referenties is te zien hoe klanten de hulp van Bluefin hebben ervaren.  

Ambieer je een functie als Interim Finance Manager in Eindhoven?

Bluefin biedt je de mogelijkheid aan om jouw ervaring uit te breiden en je netwerk te verbreden. Wanneer je interim in dienst treed via Bluefin zal dit met behoud van de sociale zekerheden zijn die je gewend bent. Daarnaast biedt Bluefin jou de ondersteuning die jij nodig hebt zodat je aan iedere opdracht met een vliegende start kunt beginnen. Bekijk de openstaande vacatures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Met een Interim Finance Manager uit Eindhoven van Bluefin heb je meteen de beste kandidaat

Onze interimmers zijn flexibel inzetbaar zodat jij ze alleen hoeft te betalen voor de momenten dat jij ze nodig hebt. Hiermee voorkom je tijd- en geldverspilling. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je ook de juiste man of vrouw aan boord krijgt. Met de werving en selectie procedure van Bluefin weet je zeker dat de juiste kandidaat wordt aangedragen.

Openstaande vacatures

Finance Manager

Finance 40 Moerdijk
Werving & Selectie

Our client is a family company, and has grown organically to become a global specialist in stainless steel. The company has 72 branches, holdings and representative offices established across six c...

Finance Manager

Finance 40 Zeeland
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Zeeland zijn wij op zoek naar een gedreven Manager Finance. Deze sterk groeiende organisatie werkt vanuit meerdere locaties in o.a. Zeeland. Wil jij samen met jouw fin...

Bekijk de vacatures

Wil jij ons helpen als Interim Finance Manager uit Eindhoven

Bij Bluefin krijg jij de mogelijkheid om je eigen vorm van dienstverband te kiezen. Uiteindelijk bepaal je zelf voor welk bedrijf en voor hoe lang je wilt werken. Wij nemen namelijk mensen aan voor zowel vaste als tijdelijke dienstverband. Kom meer te weten over ons of solliciteer direct!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!