Finance vacatures Utrecht

Ben jij op zoek naar Finance vacatures in Utrecht? Of ben je woonachtig in Utrecht en ben je op zoek naar Finance vacatures die vanuit daar – dus in regio Utrecht – goed te vervullen zijn? Dan ben je bij Bluefin aan het goed adres.

Bij ons vind je Finance vacatures in Utrecht van allerlei niveaus, bij diverse bedrijven en met veel verschillende specialisaties. Wil jij jouw carrière in Finance kick-starten? Ga dan aan de slag als Interim Finance Professional bij Bluefin. Liever direct in het bedrijfsleven aan de slag? Ook daar helpen wij je met ons grote netwerk graag bij.

Het vinden van Finance vacatures in Utrecht

Er zijn verschillende manieren om Finance vacatures in Utrecht te vinden. Contact opnemen met ons kan een groot onderdeel zijn van je zoektocht, aangezien wij door ons grote netwerk een constante aanwas hebben van Finance vacatures. Maar er zijn natuurlijk nog meer manieren: zo kun je vrijwel dagelijks Googelen naar Finance vacatures Utrecht en kun je – lekker ouderwets, maar nog steeds een van de beste manieren – de mensen in je eigen, zowel persoonlijke als zakelijke netwerk vertellen over je zoektocht.

Finance zzp, Interim opdrachten en vacatures in Utrecht

Bij Bluefin zien we dus allerlei soorten Finance vacatures voorbij komen: voor vaste aanstellingen, maar ook voor interim opdrachten of voor zzp’ers. Soms is er jarenlange ervaring nodig voor het vullen van een senior vacature, andere keren gaat het om finance vacatures waarbij een startende young professional de ideale match is. Bij Bluefin bekijken we de vacatures en het profiel van het bedrijf dat die vacature uit heeft staan. Vervolgens weten we vaak al snel wat voor soort persoon, met welke hoeveelheid ervaring en welke specialisaties de ideale match is voor de vacature.

Finance vacatures bij Bluefin

We werken al meer dan 30 jaar in het uitzenden en detacheren van financieel personeel heel Nederland, waarvan de laatste jaren ook steeds meer in Utrecht. Door die jaren heen hebben we een flink netwerk én de juiste methode ontwikkeld om er voor te zorgen dat we iedere keer weer op een succesvolle manier finance vacatures weten te vullen. Ons belangrijkste punt: wij zijn ons ervan doordrongen dat we met mensen en bedrijfsculturen werken, niet alleen maar met competenties en vacatures. We matchen de juiste kwaliteiten met de gevraagde expertise én de cultuur van het bedrijf met het karakter van de persoon.

Finance vacatures

Finance Manager

40 Dongen
Werving & Selectie

Are you looking for a workplace where you not only work with passion and pleasure, but also for a company where is room for fun and togetherness? Then you've come to the right place at Poredo in Do...

Finance Manager

Finance 32 Amsterdam
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Als Finance Manager ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de processen go...

Bekijk de vacatures

In Utrecht als interim finance professional aan de slag?

Veel leren in een korte tijd? Erachter komen wat voor bedrijfsculturen jij leuk vindt? Te weten komen welke sectoren jou het best liggen? Door als interim Finance Professional aan de slag te gaan voor Bluefin, krijg je een kijkje in veel verschillende keukens, waardoor je snel leert. De ideale start of uitbouw van je carrière.

Aan de slag als interim finance professional

Finance vacatures in Utrecht vervullen als zzp’er?

Als jij liever je eigen baas bent en weet wat je wil, dan gaan we jou niet overtuigen om bij ons te komen werken, maar kunnen we je wel helpen bij het vinden van passende opdrachten bij mooie bedrijven die aansluiten op jouw expertises en karakter. Wij zien een samenwerking met jou dan als win-win. Wij hebben meer kans om bedrijven te helpen met jouw expertise, jij hebt meer kans op bijpassende opdrachten. Nieuwsgierig? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter of we een good catch voor je kunnen vinden.

Samenwerken met Bluefin als zzp’er

Veelgestelde vragen

Wat is een Financieel Analist?

Een Financieel Analist bestudeert de financiële situatie van een bedrijf en onderzoekt welke gevolgen veranderingen in de organisatie of de maatschappij hebben voor de financiële positie. Op basis van analyses helpt de Financieel Analist het management met het uitzetten van de financieel-economische koers.

Wat doet een Financieel Analist?

Een Financieel Analist bestudeert de financiële situatie van een bedrijf en houdt zich bezig met de financieel-economische gevolgen van zowel interne beleidsaanpassingen als externe invloeden vanuit de omgeving van het bedrijf. Je rekent financiële scenario’s door, maakt risicoanalyses, houdt rentestijgingen en wat dat voor gevolgen kan hebben in de gaten en je ondersteunt de boekhouder of controller bij het opstellen van de kwartaal- en jaarcijfers.

Een goede Financieel Analist is daarom zowel economisch, als bedrijfskundig en financieel onderlegd en heeft daar dan ook de opleiding voor gedaan.

Hoe word je Financieel Analist?

Als je Financieel Analist wilt worden moet je een Hbo of Wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie volgen. Ook moet je een aantal jaar werkervaring opdoen in de financiële sector voordat je aan de slag kan als Financieel Analist.

Hoeveel verdien je als Financieel Analist?

Het startsalaris van en Financieel Analist bedraagt meestal tussen de €2.554 en €3.459 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de €3.049 en €4.240 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat is het salaris van een Financieel Administratief Medewerker?

Als fulltime Financieel Administratief Medewerker verdien gemiddeld €2.321 euro bruto per maand bij een werkweek van 40 uur. Per jaar is dat €27.852 euro bruto.

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!