Inhuren van een Interim Finance Professional?

Is er sprake van het uitvallen van een waardevolle werknemer en ben je dringend op zoek naar een geschikte vervanger aan wie je het werk kunt toevertrouwen? Of komt de externe blik van een Interim Finance Professional goed van pas bij een strategische heroriëntatie? In diverse situaties is het inhuren van een Interim Finance Professional een passende oplossing om tijdelijk de expertise of capaciteit binnen een organisatie te vergroten zonder vast te zitten aan werkgeversverplichtingen. Met ruim 35 jaar gebundelde ervaring in de bemiddeling van Interim Finance Professional kandidaten, begrijpen wij als geen ander dat de beste match tussen de opdracht, opdrachtgever en kandidaat zorgt voor een succesvolle invulling van een interim opdracht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!  

Zelf aan de slag gaan als Interim Finance Professional?

Aan de slag gaan als Interim Finance Professional levert je veel kennis en kunde op omdat je in contact komt met allerlei opdrachten en opdrachtgevers. Je staat er overigens niet alleen voor. Met persoonlijke begeleiding en coaching, zorgen we er samen voor dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en snel je draai weet te vinden in de nieuwe organisatie. Lijkt dit je wat? Dan maken we graag kennis met je!

Inhuren van een Interim Finance Professional van Bluefin

Door het inschakelen van Bluefin voor de bemiddeling met een Interim Finance Professional, beschik je in mum van tijd over gekwalificeerde kandidaten uit allerlei disicplines. Kenmerkend aan onze kandidaten is dat zij zich voor de volle honderd procent inzetten om de interim opdracht tot een succes te brengen en ècht een bijdrage willen leveren aan de organisatie. Dankzij intensieve coaching en begeleiding vanuit Bluefin, kun je erop rekenen dat zij snel hun draai weten te vinden in de nieuwe organisatie en opdracht. Benieuwd naar wat wij betekend hebben voor onze klanten? Bekijk dan onze referenties.

Aan de slag gaan als Interim Finance Professional; hoe werkt het

Hoe jij de interim opdracht gaat invullen is aan jou. We bieden je de optie om aan de slag te gaan als Interim Finance Professional in de vorm van ZZP-er, tot de duur van het project of vanuit een vaste basis. Op onze interim pagina lichten we dit verder toe. Vanwege ons uitgebreide netwerk komen wij vaak leuke interim opdrachten op het spoor dus maak vandaag nog kennis met ons!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!