Teamlead Business Control

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
vervallen
Werving & Selectie
Vacature details
Locatie Zaltbommel
Uren 40

Voor onze klant in de food productie zijn we op zoek naar een Teamlead Business Control. In deze functie werk je nauw samen met 3 collega controllers en rapporteer je rechtstreeks aan de Director Finance. 


Wat ga je doen? 


Als Teamlead Business Control vorm je samen met het controlling team het financieel geweten van de business. Je levert heldere financiële rapportages, analyses, business cases en adviezen. Jouw services stem je af op de business behoeften in jouw klantomgeving (denk o.a. aan het management en de productie sites), daarbij versta je de kunst om complexe (financiële) onderwerpen via duidelijke rapportages toegankelijk te maken voor een gelaagdheid aan gebruikers. Je analyseert financiële gegevens en samen met het controlling team bereid je de periodieke rapportages voor en lever jij jouw bijdrage aan de maandafsluiting.


Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de maandelijkse P&L en cash forecast. Je plant en coördineert het jaarlijkse budgetproces en zorgt voor de juiste berekening van de kostprijzen. Belangrijk onderdeel van deze rol is het coördineren van de werkzaamheden van het controlling team, met name het reporting- en forecasting proces. Je neemt deel aan verander- en verbetertrajecten binnen de organisatie. Belangrijke onderwerpen voor de toekomst zijn de verdere ontwikkeling van reporting en dashboards in een professionele BI omgeving, het ontwikkelen van scenario (what if) analyses, het opstellen van valorisatiemodellen en de optimalisering van het forecasting proces. 


Profiel 


Minimaal een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie (of gelijkwaardig) en 5-10 jaar werkervaring als controller zijn voor deze functie noodzakelijk. Je bent vaardig in het gebruik van ERP systemen (kennis van SAP is een pré), maakt op hoog niveau gebruik van MS Excel en je hebt affiniteit met BI.


Je weet op een positieve wijze verbinding te maken met jouw business partners en bent een gedegen en betrouwbare sparringpartner en teamspeler. Jouw enthousiasme, overtuigende persoonlijkheid, motivatie, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, gestructureerde manier van werken, analytische en planningsvaardigheden, duidelijke communicatie en relativeringsvermogen dragen bij aan jouw succes in deze functie en aan jouw match binnen het team.


Salaris is max. 85k, bonus en premievrij pensioen.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

  • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
  • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
  • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
  • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

Jouw contactpersoon

Wouter Proost

Partner
wouterproostmanagingpartnerbluefin.png
Je kunt Wouter bereiken via: +31 612659720 Stuur Wouter een e-mail