Vacature Financial Controller Zeeland

Bluefin is heeft al 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de werving en selectie van finance professionals. Met ons grote netwerk aan bedrijven is er altijd wel een uitdaging die bij jou past. In een persoonlijk gesprek achterhalen we jouw persoonlijke doelen en je kernkwaliteiten. Op basis hiervan kunnen we bepalen welk bedrijf het beste bij jou pas. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk zelf welke opdracht je wilt aannemen.

Bij Bluefin werken we ook continu aan jouw ontwikkeling

Door middel van persoonlijke ontwikkeling zorgen wij er voor dat jij je binnen de kortste tijd thuis voelt in je nieuwe omgeving. Durf jij de uitdaging aan? Neem dan contact op met onze specialisten of solliciteer direct op een van de openstaande vacatures.

De selectie voor de Vacature van Financial Controller Zeeland

Om de perfecte match te vinden tussen sollicitant en bedrijf moeten we verder kijken dan alleen je kennis. Ook op persoonlijk vlak wordt gekeken of jouw wensen aansluiten bij de opdracht/het bedrijf. Jouw voorkeur speelt namelijk een belangrijke rol bij de invulling van de Vacature Financial Controller Zeeland. Zo wordt er ook rekening gehouden met het woon-werk verkeer zodat jij niet dag in dag uit in de urenlange file staat. Met dit regionaal bemiddelen houd jij voldoende energie over om met enthousiasme aan de slag te gaan.

Openstaande vacatures

Financial Controller

Finance 40 Rotterdam
Werving & Selectie

Onze klant is een internationaal productiebedrijf in de voedselindustrie, gespecialiseerd in de verwerking van granen en peulvruchten. Met meer dan 55 jaar ervaring biedt dit bedrijf hoogwaardige i...

Financial Controller

Finance 40 Papendrecht
Werving & Selectie

Als Project Controller bij één van onze klanten ben je een cruciale schakel in ons financiële team. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan de financi...

Bekijk de vacatures

Interimmogelijkheden voor de Vacature Financial Controller Zeeland

Wij nemen voor verschillende functies ook interim werknemers aan zo dus ook voor de Vacature Financial Controller Zeeland. Lijkt het jou wat om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en binnen een korte tijd je netwerk uit te breiden? Dan is een interim dienstverband de beste oplossing voor jou. Neem een kijkje door onze referenties en laat je overtuigen van de mogelijkheden!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!