Kom bij ons solliciteren op de openstaande Vacature Financial Controller Bergen op Zoom

Maak kennis met Bluefin, dé bemiddelaar in finance professionals van regio Zuid. Met meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring zijn wij in staat om jou te koppelen aan een opdrachtgever waar jij met plezier voor wilt werken. Voor de Vacature Financial Controller in Bergen op Zoom zoeken wij een enthousiaste kandidaat die van aanpakken weet.

Een ruim netwerk met variërende opdrachten

Benieuwd naar welke vacatures wij jou nog meer kunnen bieden? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Doordat wij al lange tijd actief zijn in de branche van financial management hebben wij een ruim netwerk ontwikkeld waar wij variërende opdrachten uit kunnen putten. Dit stelt ons in staat om snel en accuraat een match te kunnen maken tussen kandidaat en onder andere de Vacature Financial Controller Bergen op Zoom.

Wij bieden de ondersteuning die jouw groei bevorderen

Met onze professionele werving & selectie procedure zorgen wij er voor dat jij een opdracht krijgt waar jij aan toe bent. Zo kun jij aanspraak maken op een uitdagende Vacature als Financial Controller Bergen op Zoom maar wordt je ook voldoende begeleid zodat je nergens op vast loopt. Vele finance professionals waren jou voor en enkele hiervan staan vermeld onder onze referenties. Bekijk hun ervaringen om er achter te komen wat het voor hun heeft betekent.

Openstaande vacatures

Financial Controller

Finance 40 Randstad
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in de Randstad zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Als Financial Controller ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de ...

Senior Financial Controller

Finance 40 Regio Gorinchem
Werving & Selectie

Voor een van onze klanten in de regio Gorinchem zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller. Een prachtig familiebedrijf met rijke historie en actief in verschillende disciplines. Heb jij...

Bekijk de vacatures

De Vacature Financial Controller Bergen op Zoom ook interim mogelijk

Vind jij het niks om vast te zitten aan een opdrachtgever en lijkt het jou veel leuker om verschillende opdrachten uit te voeren? Als interimmer krijg je hiervoor de mogelijkheid. Je kunt werken voor de duur van een opdracht of als ZZP-er. Ook hierbij kun je rekenen op begeleiding van Bluefin!

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!