Vacature Controller Rotterdam

Laat ons je helpen bij het vinden van jouw nieuwe baan!

Een vacature voor Controller in Rotterdam vinden

Een leuke vacature vinden kan nogal een uitdaging zijn. Als bemiddelaar in Finance Professionals kunnen wij je daarbij helpen. Met meer dan 35 jaar gezamenlijke ervaring in de bemiddeling beschikken wij niet alleen over de juiste kennis en vaardigheden, maar ook het juiste netwerk om jou aan een nieuwe baan te helpen. Met onze expertise weten wij de perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Wij zetten ons netwerk graag voor je in om je in contact te brengen met een uitdagende vacature als Controller in Rotterdam. Natuurlijk hebben wij ook andere financiële vacatures tot onze beschikking.

Een uitdagende vacature : Controller Rotterdam

Ben jij een HBO of WO opgeleide financial dan kun jij direct solliciteren naar deze functie! Als bemiddelaar stoppen wij niet alleen bij het vinden van jouw droombaan. Wij helpen je ook bij je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag solliciteren voor de vacature Controller Rotterdam maar weet je nog niet echt wat je te wachten staat? Maak kennis met het Bluefin Team, zij willen graag hun ervaringen met je delen. Is de vacature Controller in Rotterdam niet te vinden op onze vacaturepagina, neem dan contact op zodat we verdere mogelijkheden kunnen bespreken.

Openstaande vacatures

Project Controller

Finance 40 Rotterdam
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Rotterdam zijn we op zoek naar een Project Controller. In deze positie ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie en samen met het hele projectteam verantwoo...

Controller

40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een gedreven Controller. In deze positie ben je de spin in het web binnen het finance team op diverse gebieden. De Controller werkt in...

Bekijk de vacatures

Misschien is de vacature Interim Controller Rotterdam wat voor jou?

Lijkt het jou leuk om interim aan de slag te gaan bij verschillende bedrijven? Wij hebben een ruim aanbod interim opdrachten tot onze beschikking. Zo zit er altijd een uitdaging tussen die bij jou past. Wanneer je interim werkzaam bent via Bluefin geniet je nog altijd van het sociale vangnet zoals je dat gewend bent in vast dienstverband. Meer weten over de vacature Controller Rotterdam in interim dienstverband? Neem contact op met ons!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!