Interesse in de Vacature Controller Eindhoven?

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar jouw volgende uitdaging maar wil het nog niet helemaal lukken. Bij Bluefin zorgen wij er voor dat jij je voldoende geprikkeld voelt in je werkzaamheden. Als bemiddelaar in finance professionals weten wij als geen ander de perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever. Wij geloven namelijk in een duurzame oplossing en met onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij altijd een opdracht bij jouw in de buurt vinden. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan meteen contact met ons op!

Vacature Controller Eindhoven via Bluefin

Ingezet worden via Bluefin heeft zo zijn voordelen. Zo heb je de zekerheid van een vast inkomen maar krijg je ook de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven aan te schuiven. Heb je moeite met het wennen aan een nieuwe omgeving? Geen zorgen, met onze persoonlijke begeleiden zorgen wij er voor dat jij een vliegende start kunt maken. Onze medewerkers delen graag hun ervaringen met je zodat jij weet wat je te wachten staat. Kun je de Vacature Controller Eindhoven niet vinden, bekijk dan het overzicht aan alle openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Assistent Controller

Finance 40 Utrecht
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten actief voor de vastgoedwereld zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. De afdeling Finance bestaat uit 11 personen en dit team is verantwoordelijk voor de financiël...

Assistent Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Assistant Controller. In deze rol word je onderdeel van een hecht team en opereer je als rechterhand van de Bu...

Bekijk de vacatures

Interim dienstverband voor de Vacature Controller Eindhoven

Durf jij de volgende stap in je carrière te zetten? Als interimmer zul je bij verschillende organisaties komen te werken. Hiermee breid je je netwerk in korte tijd uit en doe je veel nieuwe ervaringen op. Tijdens de selectie zullen we in een persoonlijk gesprek te weten komen wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw ambities liggen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we opdrachten vinden die bij jou passen. Natuurlijk heb jij hierin het laatste woord en kun je dus zelf bepalen of je de opdracht wilt aannemen. Wacht dus niet langer, en solliciteer direct voor de Vacature Controller Eindhoven!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!