Op zoek naar een uitdagende Controller vacature in Breda?

Ben jij goed met financiële rapportages, cijfers en/of analyses? Krijg jij energie van het opzetten en uitvoeren van nieuw beleid? Ben jij de toekomstige sparringspartner? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze vacature controller in Breda. Wij van Bluefin hebben gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring in het matchen van lokaal talent met de beste werkgevers van Zuidwest-Nederland. Wij geloven in duurzame contacten en hebben in deze tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd bestaande uit opkomende en grote spelers die actief zijn in diverse sectoren.

Controller vacature Breda, wat houdt dat precies in?

Als controller ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de financiële data naar het beleid. Hiernaast ben je binnen de organisatie het aanspreekpunt als het gaat over financiële cases en strategie. Doordat je binnen de controller vacature altijd op de hoogte bent van de financiële mogelijkheden, stel je de organisatie in Breda in staat om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen. Hiernaast ben je als controller verantwoordelijk voor het monitoren van het financiële beleid achter de strategie en doelstellingen van de organisatie. Ben jij de nieuwe steun en toeverlaat voor onze partner op het gebied van budgetteren, analyseren en het bewaken van cashflows? Neem contact met ons op!

Openstaande vacatures

Assistent Controller 24-40 uur

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Assistent Controller (24 - 40 uur) - BredaIn de vestiging Breda produceren wij machines voor de voedingsmiddelen Industrie en zijn tevens in de Benelux verantwoordelijk voor verkoop en levering van...

Business Controller

Finance 40 Terneuzen
Werving & Selectie

Ken jij het verhaal achter de cijfers? Leg je vlot verbanden tussen info en slaag je er makkelijk in om een onderbouwd advies uit te brengen? Ben jij in jouw element als schakel tussen Finance en B...

Bekijk de vacatures

Interim als alternatief op een vacature?

Wil jij de volgende stap in je carrière maken en leerzame werkervaring op doen bij verschillende grote organisaties? Komen jouw competenties het beste tot hun recht in een afwisselende werkomgeving? Kijk dan eens naar de interim controller vacature van Bluefin Breda. Tijdens een interim werkverband bij Bluefin kom je terecht in een enthousiast team van professionals die op zoek zijn naar dezelfde leercurve als jij. Door onze unieke coaching en begeleiding op maat door gecertificeerd coach Joost van Beek zorgen we dat jouw kwaliteiten ten volste benut worden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!