De Vacature Business Controller Bergen op Zoom bij Bluefin

Bij Bluefin kijken we verder dan alleen kwalificaties. Op basis van jou persoonlijke kwaliteiten en ambities kunnen we bepalen of je invulling kunt geven aan de Vacature Business Controller Bergen op Zoom. Wij zijn met meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring een gerenommeerde partij in het matchen van finance professionals en werkgevers. In deze periode hebben wij al vele business controllers gekoppeld aan toonaangevende bedrijven die nu tot onze referenties behoren. Met behulp van het grote netwerk dat hieruit is ontstaan kunnen wij jou in contant brengen met interessante werkgevers die jouw kwaliteiten optimaal kunnen benutten.

Kandidaten voor de Vacature Business Controller Bergen op Zoom

Tijdens de werving en selectie wordt er gekeken naar jouw persoonlijkheid en naar je vaardigheden. Zo ontdekken we samen of er een opdracht tussen zit die aansluit op jouw wensen. Wanneer je eindelijk mag beginnen kun je rekenen op goede begeleiding van ons waardoor jij vlekkeloos van start kunt. Op onze vacature pagina kun je zien welke vacatures er naast de Vacature Business Controller Bergen op Zoom nog meer open staan. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen, neem dan even contact op met onze medewerkers.

Openstaande vacatures

Business Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

De groep LACTALIS, wereldmarktleider in zuivelproducten (85.000 medewerkers in 95 landen, 265 fabrieken, € 28 miljard omzet), kent een voortdurende groei en speelt een hoofdrol in de voedingsi...

Business Controller

Finance 40 Ede
Werving & Selectie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Business Controller in omgeving Ede. De klant is actief in het onderwijs. Wil jij impact maken op de voortgang van leerlingen, bekijk de vacature e...

Bekijk de vacatures

De Vacature Business Controller Bergen op Zoom als interimmer vervullen

Je kunt bij ons naast het vervullen van de Vacature Business Controller Bergen op Zoom ook interim opdrachten uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat je niet vast geroest zit aan één organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en daarmee je horizon te verbreden. Daar komt bovenop dat je blijft genieten van het sociale vangnet zoals je dat gewend bent wanneer je via Bluefin uitgezonden wordt. Nog niet overtuigd van de voordelen? Laat je nog verder informeren door een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!