De Vacature Business Controller Bergen op Zoom bij Bluefin

Bij Bluefin kijken we verder dan alleen kwalificaties. Op basis van jou persoonlijke kwaliteiten en ambities kunnen we bepalen of je invulling kunt geven aan de Vacature Business Controller Bergen op Zoom. Wij zijn met meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring een gerenommeerde partij in het matchen van finance professionals en werkgevers. In deze periode hebben wij al vele business controllers gekoppeld aan toonaangevende bedrijven die nu tot onze referenties behoren. Met behulp van het grote netwerk dat hieruit is ontstaan kunnen wij jou in contant brengen met interessante werkgevers die jouw kwaliteiten optimaal kunnen benutten.

Kandidaten voor de Vacature Business Controller Bergen op Zoom

Tijdens de werving en selectie wordt er gekeken naar jouw persoonlijkheid en naar je vaardigheden. Zo ontdekken we samen of er een opdracht tussen zit die aansluit op jouw wensen. Wanneer je eindelijk mag beginnen kun je rekenen op goede begeleiding van ons waardoor jij vlekkeloos van start kunt. Op onze vacature pagina kun je zien welke vacatures er naast de Vacature Business Controller Bergen op Zoom nog meer open staan. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen, neem dan even contact op met onze medewerkers.

De Vacature Business Controller Bergen op Zoom als interimmer vervullen

Je kunt bij ons naast het vervullen van de Vacature Business Controller Bergen op Zoom ook interim opdrachten uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat je niet vast geroest zit aan één organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en daarmee je horizon te verbreden. Daar komt bovenop dat je blijft genieten van het sociale vangnet zoals je dat gewend bent wanneer je via Bluefin uitgezonden wordt. Nog niet overtuigd van de voordelen? Laat je nog verder informeren door een van onze medewerkers.