Interim

In dienst bij Bluefin of als ZZP-er

Wij zetten alles op alles voor een goede match tussen klantvraag en interimmer. Daarom werken we met een mix van Interim Finance Professionals in dienst bij Bluefin, een dienstverband voor de duur van de opdracht en ZZP-ers.

Afhankelijk van de behoefte van de klant en ambities van de interimmer leggen wij de juiste link. De eerste stap naar succesvolle inzet is daarmee gezet. Ons werk is dan nog niet klaar. Essentieel voor succesvolle invulling is de juiste begeleiding en ondersteuning.

Introduceer jezelf.

Op dit vlak kan je op ons rekenen bij het opstellen van projectplannen, tussentijdse evaluatie, coaching on demand en contractuele ontzorging.   

Introduceer jezelf

Actuele opdrachten.

Kijk hier voor een aantal voorbeelden van interim opdrachten.

Actuele opdrachten

Uitblinken bij bluefin.

Werken via Bluefin als ZZP-er

Ben je als ZZP-er op zoek naar een opdracht in Zuidwest-Nederland? We hebben jaren geïnvesteerd in een persoonlijk netwerk van klanten waardoor we interessante en kansrijke vragen van opdrachtgevers binnenkrijgen.

We bieden je de mogelijkheid van een warme introductie bij de hiring manager. Met hagel schieten op een portal laten wij graag aan anderen over. Uiteraard werken wij conform de nieuwe wet DBA. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een Bluefin contract voor de duur van je project

Je ambieert geen volledige carrière als ZZP-er of Interim Finance Professional, de klant wil geen ZZP-er inzetten op de opdracht of hebt een specifiek specialisme. Toch wil je die ene opdracht dolgraag uitvoeren bij onze opdrachtgever.

Een contract voor de duur van je project via Bluefin biedt dan mogelijkheden met behoud van je sociale vangnet. Neem contact met ons op om je hierover te laten informeren.

Interim Finance Professional bij Bluefin

Je bent Financial met een aantal jaar ervaring. Je hebt al snel het idee dat je ergens op de winkel past. Prima natuurlijk zo'n baan, maar niet voor jou. Ook dat filerijden begint je tegen te staan. Jij wil verder, werken in wisselende omgevingen, werken aan verschillende opdrachten, werken op bereisbare afstand en vooral... leren. 

Leren door versneld ervaring op te doen op verschillende plaatsen maar dan wel met de juiste begeleiding en ondersteuning. Leren ook door op basis van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan gericht te werken aan je ontwikkeling. Ontwikkeling door gerichte inzet van opleidingen en afwisselende opdrachten. 

Energie overhouden voor leuke dingen doe je door je tijd slim te besteden. En volgens ons doe dat onder andere door zo min mogelijk tijd aan reistijd te besteden. Daarom werken wij regionaal bij Bluefin. Download onze brochure.

Interim projecten doen vanuit een vaste basis

Afwisseling in opdrachten is leuk, maar een vaste kring collega's ook, en die vind je bij Bluefin. Allemaal professionals op zoek naar een vergelijkbare leercurve in verschillende stadia van hun carrière. Benieuwd naar je nieuwe collega's? Klik hier om meer te weten te komen over de Interim Finance Professionals die al bij Bluefin in dienst zijn. 

Regelmatig zien we elkaar bij informele activiteiten, een borrel of inhoudelijke sessies. Daarnaast bieden we je coaching op maat speciaal ontwikkeld voor Financials in een unieke samenwerking met Joost van Beek, zelf Financial en gecertificeerd coach.