KWARTAALMEETING BLUEFIN VRAAGT OM VERVOLG

De tweede kwartaalmeeting van 2017 viel samen met twee televisietoppers; toch laat een bijna voltallig team Ajax en O'G3NE voor wat het is om samen te eten, bij te praten, bij te leren en een borrel te drinken. Een lekkere Italiaanse maaltijd van Mestrini in onze 'eigen' hoek, aan de slag met bewustwording van het samenspel van Interim Professional en opdrachtgever onder leiding van Joost van Beek en een borrel bij onze buren van Beers & Barrels. Zowel inhoud als borrel vragen om een concreet vervolg.

gang 1

Met drie nieuwe Bluefin Professionals aan boord en één afmelding begonnen we onze tweede kwartaalmeeting van het jaar. Mooi om te zien dat er uitgekeken wordt naar dit moment om even bij te kunnen praten; met iedereen vrijwel continu op opdracht moet je het van deze momenten hebben. Na een lekkere Italiaanse maaltijd van Mestrini-Culinario in onze eigen 'hoek' en heerlijk gebak van onze opdrachtgever Maître Paul, was het tijd om onze ontwikkeling voorop te stellen.

Een korte update over het reilen en zeilen op kantoor, de details rond ons weekendje weg van eind juni en een nieuw overzicht van recent binnengehaalde klanten was de aftrap voor het serieuze deel van de avond. Deze tweede inhoudelijke sessie van het jaar stond in het teken van jouw positie als interimmer in relatie tot je opdrachtgever. Sta je qua verwachtingen wel op één lijn? Neem je regelmatig het initiatief om feedback te vragen? Wat is de impact van jouw gedrag op het succes in je opdracht en hoe beïnvloed het gedrag van je klant dit resultaat?

Joost van Beek nam ons op basis van zijn ervaring als interim professional en gecertificeerd coach mee bij een eerste aanzet van het onderwerp. Kennis en ervaringen delen is key, zoveel werd wel duidelijk. Hier gaat een vervolg op komen, dat is zeker. Of het nu is op individueel niveau met coaching en advies, of bijvoorbeeld de opstart van intervisiegroepen.

Waar we normaal afsluiten met een borrel op kantoor, werd de avond deze keer afgesloten bij onze nieuwe buren Beers & Barrels. Via de telefoon en met een speciaalbiertje in de hand werd door de voetbalfanaten naar de spannende ontknoping van Lyon-Ajax gekeken en kwamen we tot de conclusie: dit zouden we echt vaker moeten doen! Daarmee is de maandelijkse vrijmibo bij Beers & Barrels officieel afgetrapt!  

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!