Het 'good catch' diner

19 januari stond in het teken van onze Bluefinners en partners! Tijdens een gezellig diner hebben wij hen bedankt voor hun inzet en support in het afgelopen jaar. Want zonder de inzet van onze Bluefinners én hun partners was 2018 nooit zo’n groot succes geworden.

bluefin catch diner

Zaterdagavond schoven er bijna 50 man aan bij het 4 gangen diner georganiseerd door Taste Culinair. De avond startte met een heerlijk glaasje champagne. Daarbij werden oesters en sushi geserveerd voor de liefhebbers. Aangezien genieten in het Bluefin DNA zit, werd dit een gezellige boel.

Het was de ultieme manier om bij te praten met collega’s en zo tegelijkertijd de achterban te leren kennen. Als dank voor de steun hebben we alle partners ook eens in het zonnetje gezet en een mooi cadeau gegeven. Maar de Bluefinners zelf zijn niet vergeten, ook zij ontvingen een mooi cadeau als dank voor de fijne samenwerking.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Wij hebben de partners van onze medewerkers leren kennen en de partners hebben zich op informele wijze een beeld kunnen vormen bij Bluefin en de collega’s. En dat werd gewaardeerd; het is fijn om te weten waar je partner zoveel tijd en moeite in investeert. “Bluefin heeft zichzelf overtroffen en ons een heerlijke avond bezorgd” aldus de Bluefinners.  Het onderwerp van gesprek tijdens de borrel? De Bluefin skitrip in maart natuurlijk!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!