Interim Financieel Manager Breda

In Breda op zoek naar een vakbekwame Interim Financieel Manager kandidaat?

Ontdek dan wat Bluefin voor jou kan betekenen. Wij zijn specialist in bemiddeling rondom Interim Finance Professionals in regio Zuid-Nederland en zijn de oplossing voor een tijdelijke behoefte aan extra kennis en capaciteit. De essentie van ons bestaan? Het realiseren van de perfecte lokale match tussen een interim kandidaat en opdracht! Omdat wij beschikken over de juiste ervaring en kunde, weten wij haarfijn aan te voelen welke Interim Financieel Manager kandidaten uit Breda van meerwaarde zijn voor jouw organisatie. Meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Kom dan geheel vrijblijvend met ons in contact .

 

Enthousiast om aan de slag te gaan als Interim Financieel Manager in Breda?

Heb jij aantoonbare ervaring in financiën? Spreekt afwisselend werk je aan en wil je graag je horizon verbreden? Dan ben jij wel misschien dé Interim Financieel Manager kandidaat uit Breda die wij zoeken. Onze werkwijze is helder: wij zetten alles op alles voor de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever. Vanaf de start van je interim opdracht kun je tevens rekenen op begeleiding en coaching zodat je je snel op je plek voelt binnen je nieuwe organisatie. Kom langs om samen te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen!

Interimmer inhuren solliciteren

De voordelen van een Interim Financieel Manager voor uw organisatie in Breda

De flexibiliteit die een interimmer met zich meedraagt is voor veel organisaties het geschikte  antwoord op bijvoorbeeld het wegvallen van een werknemer vanwege zwangerschapsverlof of een reorganisatie waarbij een frisse blik van een buitenstaander erg waardevol kan zijn. Verder is hierbij geen sprake van afdracht van loonheffing, uitbetaling van vakantiegeld en ontslagrecht waardoor je eenvoudig afscheid van elkaar kunt nemen zonder struikelblokken. Reden genoeg om vandaag nog een Interim Financieel Manager in te schakelen via Bluefin uit Breda.

Aan de slag gaan als Interim Financieel Manager in Breda doe je natuurlijk via Bluefin

Het is aan jou hoe je aan de slag wilt gaan als Interim Financieel Manager in Breda. Je kunt kiezen voor een dienstverband bij Bluefin als Interim Financieel Professional, een dienstverband voor de duur van de opdracht of om de opdracht uit te voeren als ZZP-er. In ons kennismakingsgesprek lichten we graag de mogelijkheden toe.

Meer weten? We informeren je graag! 085 0654771

Het team van Bluefin staat je graag te woord om vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op om geïnformeerd te worden over de mogelijkheden. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en interimmers? Bezoek dan onze referenties.

Contact opnemen