Jouw organisatie versterken met een Interim Financieel Manager?

Het inhuren van een Interim Financieel Manager is in acute en tijdelijke situaties een uitstekende oplossing. Denk hierbij aan het uitvallen van een waardevolle werknemer, wijziging van de organisatiekoers of een onverwachte projectaanvraag waarbij specifieke kennis goed van pas komt. Hierbij is het wel belangrijk dat de kandidaat niet alleen ‘klikt’ met de organisatie, maar ook over de juiste kwaliteiten beschikt om de interim opdracht tot een succes te maken. Binnen Bluefin beschikken wij gezamenlijk over ruim 35 jaar ervaring in de werving & selectie van Finance Professionals. Hierdoor weten wij exact wat nodig is om de juiste kandidaat aan te dragen.

 

Heb jij het in je om als Interim Financieel Manager aan de slag te gaan?

Ben jij deskundig, flexibel en pro-actief van aard? En ben je op zoek naar dynamiek om je horizon te verbreden? Ga dan aan slag als Interim Financieel Manager en doe waardevolle ervaring op in wisselende projecten. Bluefin zet alles op alles om je te matchen met een opdracht waar jouw bloed sneller van gaat stromen. Omdat je bij ons ook kunt rekenen op begeleiding en coaching, zal je je snel op je plek voelen bij de nieuwe organisatie en werken we samen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een Interim Financieel Manager inhuren: de pluspunten

Het inhuren van een Interim Financieel Manager brengt diverse voordelen met zich mee ten opzichte van een vast dienstverband. Door de zoektocht uit te besteden aan Bluefin, bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar kun je ook rekenen op kandidaten die een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Tevens zorgen wij voor intensieve coaching en begeleiding om het interim project in goede banen te leiden. Loopt het interim project ten einde? Dan kan je eenvoudig afscheid van elkaar nemen en loop je verder geen werkgeversrisico’s.

Werken als Interim Financieel Manager: de mogelijkheden

We vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en denken graag met je mee. Daarom kun je bij ons aan de slag gaan als Interim Financieel Manager in dienst bij Bluefin, een dienstverband voor de duur van de opdracht en als ZZP-er. Wat voor opdracht je ook zoekt, dankzij het uitgebreide netwerk dat wij hebben opgedaan door onze succesvolle bemiddelingen, kunnen we je vaak in contact brengen met interessante uitdagingen.

Veelgestelde vragen

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!