Interim Financieel Directeur Roosendaal

Met meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van finance professionals zijn wij in staat de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer.

Match tussen een Interim Financieel Directeur uit Roosendaal en jouw organisatie

Met behulp van onze specialistische kennis hebben wij een werving en selectie procedure ontwikkelt waarmee we altijd de meest geschikte kandidaten vinden voor de baan. Wil jij dus op korte termijn een Interim Financieel Directeur uit Roosendaal aantrekken, schakel dan de hulp in van Bluefin.

Solliciteer nu voor de functie van Interim Financieel Directeur Roosendaal!

Ben jij de kandidaat die graag uitdagingen aangaat en over een ruime hoeveelheid financiële kennis beschikt. Dan willen we graag kennis met je maken. Als interimmer wordt je geïntroduceerd in een specialistisch netwerk waarin veel vaktechnische kennis met je gedeeld wordt. Spreekt het jou aan om bij verschillende organisaties in de keuken te kijken. Solliciteer dan nu voor de functie van Interim Financieel Directeur uit Roosendaal of bekijk de openstaande vacatures.

Een Interim Financieel Directeur uit Roosendaal is flexibel inzetbaar

Er zijn verschillende voordelen voor een interimmer boven een reguliere medewerker. Wanneer je een interimmer aanneemt via Bluefin komt er geen vast arbeidscontract aan te pas. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de medewerker slechts voor een bepaalde tijd in dienst te houden. Daarnaast worden onze kandidaten intensief begeleid zodat zijn een goede start kunnen maken aan hun interim opdracht. Ben je overtuigd van de voordelen? Neem contact op met onze medewerkers, die helpen je bij al je vragen.

Waarom Interim Financieel Directeur Roosendaal worden?

Als interimmer via Bluefin ben je verzekerd van een vast inkomen, zonder vast te zitten aan het zelfde kantoor. Je zult in korte tijd je netwerk uitbreiden en zelf kunnen bepalen welke opdrachten je wilt aannemen. Bij onze referenties zijn een aantal van de organisaties te zien die deze opdrachten aan ons hebben toevertrouwd.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!