Op zoek naar een Interim Financieel Directeur in Breda?

Kun jij de hulp van een Interim Financieel Directeur uit Breda goed gebruiken? Dan kan Bluefin je daarbij helpen! Wij beschikken over een groot netwerk aan interimmers die tijdelijk, flexibel en direct inzetbaar zijn. Met onze ruime gezamenlijke ervaring van meer dan 35 jaar in de bemiddeling van finance professionals hebben wij een selectieprocedure ontwikkeld waarmee de beste kandidaten gevonden worden.  Zo kan Bluefin de beste match maken tussen bedrijf en werknemer. Ontdek wat Bluefin nog meer voor jou kan betekenen en neem contact op.

Als Interim Financieel Directeur in Breda werken

Wij zijn een ervaren bemiddelaar in interim opdrachten. Samen vinden we een opdracht waar jij met plezier aan werkt. Wij kijken niet alleen naar de kwalificaties van onze sollicitanten maar ook naar de ambities en de persoonlijke ontwikkeldoelen om zodoende de juiste match te realiseren.  Als Interim Financieel Directeur in Breda kom jij terecht in verschillende bedrijven binnen deze regio. Vanzelfsprekend bepaal je uiteindelijk zelf waar je wel of niet wilt werken.

Inschakelen van een Interim Financieel Directeur uit Breda

Als bemiddelaar gaan wij altijd op zoek naar een regionale oplossing. Hier heb je als bedrijf ook het meeste baat bij. Zo zal er sprake zijn van een verlaging in kosten en kun je rekenen op de flexibiliteit, betrokkenheid en minder tijdverspilling van onze uitzendkrachten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je de juiste vakman aan boord krijgt die van toegevoegde waarde is voor je organisatie. Meer weten over ons als specialist in bemiddeling? Bel ons, voor een kennismakend gesprek.

Ga jij ons helpen als Interim Financieel Directeur Breda?

Als werkgever beschikken wij over een ruim aantal vacatures die jij kunt invullen. We nemen mensen aan in zowel vaste als tijdelijke dienstverbanden. Zo kan jij dus ook als Interim Financieel Directeur in Breda aan de slag voor de duur van een project. Wij geven je de volledige vrijheid in het bepalen van het dienstverband, de tijdsduur en het bedrijf waarvoor je wilt werken. Kom in contact met een van onze medewerkers, dan helpen we je graag met het vinden van jouw nieuwe baan!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!