Op zoek naar interim opdrachten?

Ben jij op zoek naar interim opdrachten? Dan weet je dat dit om tijdelijke opdrachten binnen een bedrijf gaat. Bijvoorbeeld om orde op zake te stellen bij een noodlijdend bedrijf, om mee te helpen bij een specifiek project of bij het tijdelijk vervangen van een medewerker met verlof.

Het invullen van interim opdrachten vereist een zekere mate van flexibiliteit en inlevingsvermogen van de persoon die de opdracht vervult. Diegene moet binnen afzienbare tijd door krijgen wat er van hem verlangd wordt en hoe hij invulling gaat geven aan die interim opdracht. In de tussentijd moet interim professional zich ook kunnen aanpassen aan de bedrijfscultuur en zijn collega’s. Dat vereist, naast de vakinhoudelijke vaardigheden, ook de nodige sociale skills van degene die interim opdrachten vervuld.

Interim opdrachten bij Bluefin

De interim opdrachten die bij Bluefin voorbijkomen zijn vrijwel altijd op de financiële afdeling binnen uiteenlopende bedrijven. Naast onze medewerkers, hebben we ook zzp’ers in ons netwerk, waardoor we vrijwel altijd een goede match weten te vinden tussen de interim opdrachten en de potentiële kandidaten.

We kijken namelijk verder dan alleen een opdrachtomschrijving en de skillset van een potentiële interim professional. We kijken naar de complete bedrijfscultuur die schuilgaat achter die opdrachtomschrijving aan de ene kant, en het karakter en de vaardigheden van de persoon aan de andere kant. Op basis daarvan bepalen we of er sprake is van een goede match.

Als Interim Finance Professional aan de slag

Als Interim Finance Professional bij Bluefin kun je in iedere vorm aan de slag als Interim Finance Professional. Wij zorgen voor de interim opdrachten, jij bepaalt hoe jij voor die opdrachten aan de slag wil. Geniet je van de voordelen van een vaste basis, door in dienst te treden bij Bluefin? Of houd je liever de vrijheid van een zzp’er? Of wil je slechts voor de duur van de interim opdracht in dienst treden bij Bluefin? Ook dat is mogelijk. Kortom: voor de vorm vinden we altijd een oplossing, zolang jij en de interim opdracht die je gaat vervullen maar een match zijn.

Een vaste basis bij Bluefin

Als medewerker van Bluefin ga jij als Interim Finance Professional vele bedrijven helpen met uiteenlopende vraagstukken. Nu is die afwisseling van bedrijven en opdrachten natuurlijk leuk en bovenal erg leerzaam, maar ook de voordelen van een vaste aanstelling zijn fijn. Als je bij Bluefin werkt heb je de afwisseling van interim-opdrachten én de vastigheid van een groep collega’s, een doorlopend salaris (ook als je geen opdracht hebt) en bedrijfsuitjes (jaarlijkse wintersport). Is jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openstaande interim vacatures

Bekijk de vacatures

Als zzp’er aan de slag via Bluefin

Ben jij actief als zzp’er als finance professional en wil je je netwerk vergroten? Dan ben je bij Bluefin aan het juiste adres. We zijn met Bluefin al meer dan dertig jaar actief en hebben in die tijd een flink netwerk van klanten opgebouwd, waardoor we een bijna continue stroom van interessante vraagstukken en opdrachten langs zien komen. Dus ben jij op zoek naar (interim) opdrachten in Zuid-Nederland, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!