Interim Finance Vacatures

Ben jij op zoek naar Interim Finance Vacatures om direct als interimmer aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Bluefin. Bij Bluefin doen we er alles aan om de juiste match te vinden tussen interim finance opdrachten en degenen die ze invullen. We hebben vaak uiteenlopende interim finance vacatures bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Groot, klein, lokaal en internationaal. Lees hieronder meer over wat Blufin voor jou kan betekenen.

Uiteenlopende interim finance opdrachten

We hebben bij Bluefin veel diverse openstaande vacatures bij verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening. Business Controllers, Assistant Accountants, Senior VAT Accountants, FP&A Analisten etc. etc. Ook verschillen de niveau's van de opdrachten flink. Daarmee vergroten we de kans dat jij als Interim Finance Professional bij ons de interim opdracht vindt die bij jouw ervaring, persoonlijkheid en grenzeloze ambitie past.

Het voordeel van interim finance vacatures

Door ons aanbod in veelzijdige Interim Finance vacatures, heb je een grote kans om als interimmer snel aan de slag te gaan bij uiteenlopende bedrijven. Doordat de Interim Finance Opdrachten vaak tussen de 6 en 12 maanden duren, doe je als Interim Finance Professional niet alleen snel en veel ervaring op, je maakt ook kennis met verschillende bedrijven en werkzaamheden. Daardoor leer je ook kennen wat jij nu echt belangrijk vindt.

Een duidelijke taakomschrijving binnen een strakke cultuur bij een groot bedrijf? Of liever veel ruimte voor eigen invulling in een klein bedrijf waar je met meerdere niveaus samenwerkt? Grote kans dat je in enkele jaren leert kennen waar jouw hart ligt.

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures

Specialisatie in passende Finance vacatures

De financiële sector is constant aan verandering onderhevig. Daarom staan er bij veel bedrijven meer dan eens interim Finance vacatures open die wachten op een passende invulling. En dat is iets waar we ons bij Bluefin in specialiseren. Voor de Interim Finance Professional biedt het ook vaak vele voordelen. Je komt bij verschillende bedrijven terecht, past werkzaamheden toe in andere omgevingen en doelstellingen, plus doe je zo snel en veel ervaring op.

Om jouw kans op passende opdrachten te vergroten, is het altijd nuttig om kennis met ons te maken. Zo verbreed jij je horizon en vergroten wij onze kans op het vullen van onze Interim Finance vacatures. Een klassieke win-winsituatie, zou je kunnen zeggen. Dus kom in contact!

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!