Interim Finance Manager Waalwijk

Ondersteuning van een Interim Finance Manager

Het vinden van een geschikte Interim Finance Manager uit Waalwijk kan een hele opgave zijn. Om op korte termijn de hulp te vinden die voor jou vereist is kun je het beste Bluefin inschakelen. Wij hebben al meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring in de bemiddeling van finance professionals. Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers!

Ervaring opdoen als Interim Finance Manager in Waalwijk

Beschik jij over voldoende kennis en ervaring in het financiële vakgebied maar erger je je aan het continu uitvoeren van dezelfde activiteiten op de zelfde plek. Dan is een interim functie de uitdaging die jij zoekt. Als Interim Finance Manager in Waalwijk zul jij de gelegenheid krijgen om mee te werken aan uiteenlopende projecten waarmee jij ook je eigen horizon kunt verbreden. Neem een kijkje door onze openstaande vacatures om te zien of er opdrachten tussen staan die jou aanspreken.

Een Interim Finance Manager uit Waalwijk in dienst hebben

Het voordeel van een Interim Finance manager uit Waalwijk boven een reguliere finance manager is dat je vanzelfsprekend niet vast zit aan een langlopend contract en dus op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om verschillende werkgeversverplichtingen en zal er sprake zijn van een kortere inwerktijd. In onze referenties is te lezen hoe verschillende bedrijven deze voordelen hebben ervaren.

Welke opdracht als Interim Finance Manager Waalwijk?

Wij helpen je bij deze keuze. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw ambities liggen. Op basis hiervan maken we een selectie van opdrachten die door jou uitgevoerd kunnen woorden. Natuurlijk bepaal je uiteindelijk zelf welke opdrachten je wilt aannemen.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!