Interim Controller uit Breda nodig?

Op zoek naar een tijdelijke invulling van een functie vanwege een uitgevallen werknemer, strategische koerswijziging of een nieuwe opdracht. Bluefin helpt je hierbij! Als specialist in de bemiddeling van interimmers zijn wij als geen ander in staat de juiste match te vinden tussen interimmer en opdracht(gever). Al gaat het om het tijdelijk invullen van een afwezige werknemer of voor de duur van een project, met het uitgebreide netwerk aan kandidaten van Bluefin kan er op korte termijn een passende oplossing gevonden worden. Neem voor meer informatie contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wil jij aan de slag als Interim Controller in Breda?

Kom jij graag in contact met nieuwe mensen en wil jij je verder kunnen ontwikkelen als Interim Controller in Breda, dan is deze functie je op het lijf geschreven! Middels deze functie zal jij de mogelijkheid krijgen om je horizon te verbreden en je netwerk uit te breiden. Natuurlijk zal je er niet alleen voor staan. Wij zullen je namelijk actief coachen en begeleiden zodat jij je al snel thuis voelt in je nieuwe omgeving. Bekijk onze vacaturepagina voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures die wij hebben. Wil je meer weten over de functie van Interim Controller in Breda of heb je nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

Wij helpen je aan een Interim Controller uit Breda

Onze kandidaten vereisen over het algemeen een kortere inwerkperiode dan de norm. Dit komt door de persoonlijke begeleiding en coaching van Bluefin waardoor de Interim Controller zich in Breda en ook binnen jouw organisatie al snel thuis voelt. Vele bedrijven gingen je voor en hebben hun ervaring gedeeld op onze referentiepagina.

Hoe van start gaan als Interim Controller in Breda?

Bij Bluefin krijg jij de complete vrijheid je eigen opdracht uit te kiezen. Dit kan als zelfstandige (ZZP-er) wanneer je minder waarde hecht aan het sociale vangnet of voor de duur van een project. Bekijk welke openstaande vacatures er zijn of bekijk de Interim pagina als je meer informatie wilt over het interim werkverband.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!