Tijdelijk een Interim Controller inhuren?

Tijdelijk extra expertise en capaciteit in huis halen vanwege een strategische koerswijziging, projectaanvraag of uitgevallen werknemer? Dat kan bij Bluefin! Wij zijn specialist in de bemiddeling van Interim Controller kandidaten in regio Zuidwest-Nederland. Gebundeld zijn wij ruim 35 jaar actief in dit vakgebied. Daardoor weten wij feilloos de juiste kandidaten aan te reiken die aansluiten op zowel de opdracht als de opdrachtgever. Je bespaart hierdoor veel tijd en energie omdat het niet meer nodig is om ellenlange sollicitatieprocedures te doorlopen waarbij het maar de vraag is of je de juiste kandidaten treft. Bovendien zorgen wij voor coaching en begeleiding van Interim Controller kandidaten. Dit zien wij als een voorwaarde tot een succesvolle invulling van de interimopdracht. Kom met ons in contact om vrijblijvend geïnformeerd te worden naar de mogelijkheden.

Ga jij de uitdaging aan als Interim Controller?

Als je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebt staan (net zoals Bluefin) en je houdt van uitdagingen, dan is een Interim Controller opdracht je op het lijf geschreven. De wisselende omgevingen en opdrachten zorgen ervoor dat jij in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring opdoet. Overigens vergroot je hier ook je netwerk mee. Natuurlijk gaan we je actief coachen en begeleiden zodat jij snel op tempo komt bij de nieuwe organisatie. Wil je de mogelijkheden bespreken met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op!

Interimmer inhuren Direct solliciteren

Bemiddeling van Interim Controller kandidaten

Een match tussen cv en een interimopdracht is niet voldoende. Bij onze strenge selectieprocedure van Interim Controller kandidaten, leggen we ook de focus op intrinsieke motivatie, ambitie en persoonlijkheid. Hierdoor wordt het voor ons duidelijk bij welke opdrachten en opdrachtgevers zijn kunnen excelleren. Bij Bluefin kun je daarom rekenen op Interim Controller kandidaten die perfect matchen met de opdracht en jou als opdrachtgever.

Aan de slag gaan als Interim Controller: hoe werkt het?

We gunnen je de vrijheid om zelf te bepalen hoe je aan slag gaat als Interim Controller. Dit betekent dat je in vaste dienst kunt treden als interimmer bij Bluefin of tot de duur van het project. Ook kun je aan de slag gaan als zelfstandige (ZZP-er) indien het sociaal vangnet niet voor je van belang is. Je vindt meer informatie op onze interim pagina.