Interim Business Controller Zeeland

Waarom bedrijven in Zeeland de ‘Interim’ Business Controller kiezen

Steeds vaker kiezen bedrijven in Zeeland en omgeving voor een Business Controller op Interim basis. Vanwaar deze ontwikkeling? Immers: "Interim medewerkers zijn toch veel duurder?" of "Een buitenstaander zal onvoldoende specifieke kennis hebben om te kunnen functioneren binnen mijn bedrijf?". De praktijk veegt deze (en andere) onzekerheden voor u van tafel.

Zo blijkt dat de meeste bedrijven in Zeeland juist voordeliger uit zijn, wanneer zij de opdracht van Business Controller door een interim laten vervullen. De Interim Professional gaat resultaatgerichter te werk en heeft als belangrijk doel de klus binnen het vooraf vastgestelde tijdsbestek te klaren. Daarnaast hebben onze Interim Professionals kostenbesparingen/verlagingen altijd als belangrijk oogmerk.

Dankzij ons professionele netwerk delen Interim Professionals van Bluefin zeer specialistische en uitgebreide kennis. Met hun brede werkervaring in verschillende branches haalt uw bedrijf een extreem waardevolle multifunctional in huis. Ook laat u met een Interim Business Controller uw strategieën, doelstellingen en procesverbeteringen beoordelen vanuit een helikopterview.

 

Aan de slag als Interim Business Controller in Zeeland?

Ben je op zoek naar een opdracht als Interim Business Controller in de omgeving Zeeland? Bluefin biedt handvatten om jouw carrière naar het volgende niveau te zetten. We nemen jou op in ons specialistische netwerk waardoor jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche. Neem contact op met één van onze medewerkers of bekijk alvast ons aanbod.

Interimmer inhuren Solliciteren

Interimmer inhuren? De belangrijkste voordelen op een rijtje

Twijfel je nog of een Business Controller op interim basis voor jouw bedrijf in Zeeland de beste optie is? Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Resultaatgerichte oplossingen vanuit helikopterview
  • Oogmerk op kostenverlaging en lastenvermindering
  • Uitsluiting werkgeversrisico, geen secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Korte inwerkperiode door uitgebreide ervaring binnen verschillende bedrijven
  • Optimale flexibiliteit. U bepaalt tijd en duur van de interim opdracht

Wil je graag meer weten wat een Interim Business Controller jouw onderneming in Zeeland kan betekenen? Of  ben je toch op zoek naar een Business Controller op vast contract? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, of bekijk onze referenties

Zelf aan de slag gaan?

Als jij in Zeeland woont, zoeken wij de geschikte Interim Business Controller opdracht. Bij ons is dit niet meer dan logisch. Wij vinden jouw vrije tijd namelijk net zo waardevol als jouw salaris. Regionale bemiddeling staat dan ook hoog bij ons op de agenda. Ook kijken we naar jouw persoonlijkheid, leefsituatie en kwaliteiten. Wij zijn geïnteresseerd in jouw ontwikkeling tijdens een opdracht voor Interim Business Controller. Daarom blijven we altijd betrokken met jouw werkzaamheden en bieden we een uitgebreid ontwikkel- en opleidingstraject.