Interim Business Controller Den Bosch

Bedrijven kiezen voor de interimmers van Bluefin

Kun jij de hulp van een Interim Business Controller uit Den Bosch goed gebruiken? Wellicht heb je te maken gehad met het plotseling uitvallen van een van je medewerkers. Bij Bluefin kunnen wij je hierbij helpen. Onze interimmers beschikken over de juiste kennis en ervaring om de uitgedragen opdracht succesvol af te ronden. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!

Aan de slag als Interim Business Controller in Den Bosch

Voor de functie van Interim Business Controller in Den Bosch zoeken wij kandidaten die een oog voor constante verbetering hebben en over de juiste kennis en kunde beschikken. Wanneer je via Bluefin ingezet wordt als Interim Business Controller in Den Bosch zul je bij verschillende opdrachtgevers uit de omgeving mogen werken. Wij zorgen er voor dat jij gekoppeld wordt aan een opdracht en bedrijf dat jou aanspreekt. Bekijk ons volledige overzicht aan vacatures waar jij op kunt solliciteren en reageer direct!

Waarom voor een Interim Business Controller Den Bosch kiezen?

De meeste mensen geloven dat het inhuren van een interim medewerker heel duur is. Dit hoeft niet zo te zijn. Wanneer je via Bluefin een Interim Business Controller uit Den Bosch in huis neemt geniet je van het voordeel van een kortere inwerkperiode. Dit komt doordat onze medewerkers over het algemeen meer ervaring en kennis van zaken hebben. Daarnaast worden onze medewerkers gedurende hun interim periode goed begeleid zodat zij een vliegende start kunnen maken. Bekijk onze referenties waarin de ervaringen met Bluefin gedeeld worden.

Openstaande vacatures

Junior Business Controller

Finance 40 Bunnik
Werving & Selectie

Voor WeCreate Consulting zijn wij exclusief op zoek naar een Junior Business Controller in Bunnik. Werk verandert en mensen veranderen. Ben jij op zoek naar een stap richting Business Control, dan ...

Assistant Business Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een Assistant Business Controller. Toonaangevende internationaal en sterk groeiende speler. Vanuit een zeer karakteristiek hoofdkantoor kom...

Bekijk de vacatures

Het kiezen van een interimmer

Om de juiste kandidaat voor een interim opdracht te vinden horen wij graag wat jouw competenties en ambities zijn. Tijdens de selectieprocedures zullen we door middel van een persoonlijk gesprek kunnen bepalen of jij het in je hebt om Interim Business Controller in Den Bosch te worden. Natuurlijk mag jij uiteindelijk zelf bepalen of je de uitdaging aan gaat.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!