Interim Business Controller inhuren?

Verkeer je in de situatie dat je per direct op zoek bent naar een interim vervanger voor een plotseling uitgevallen Business Controller? Of kun je de expertise van een Interim Business Controller tijdelijk goed gebruiken vanwege bijvoorbeeld een verandering binnen de organisatie? Dan ben je bij Bluefin aan het goede adres. Gebundeld beschikken wij over ruim 35 jaar ervaring in de werving en selectie van Finance Professionals in regio Zuidwest-Nederland. Een goede match vinden tussen de klantvraag en interimmer vormt bij ons de kern.

 

Ben jij de Interim Business Controller die we zoeken?

Aan de slag gaan als Interim Business Controller levert je veel kansen op in persoonlijke ontwikkeling. In tegenstelling tot een vaste baan, zal je een bijdrage leveren aan uiteenlopende projecten bij diverse opdrachtgevers. En dat is niet alleen uitdagend, maar ook leerzaam. Als specialist in interim finance opdrachten, weet Bluefin jou snel te matchen met de juiste Interim Business Controlling opdracht(gever). In je werk sta je er niet alleen voor. Wij zorgen voor een goede begeleiding en coaching zodat jij vlekkeloos je interim opdracht doorloopt.

Interimmer inhuren Direct solliciteren

Inhuren Interim Business Controller is zeer praktisch voor organisaties

Bij het aannemen van nieuw personeel komen uiteraard de nodige werkgeversrisico’s kijken. Indien binnen de organisatie slechts een tijdelijke vraag is naar een nieuwe kracht, dan is het inhuren van een Interim Business Controller de oplossing. Dankzij de flexibiliteit is het afscheid nemen van een interimmer zeer eenvoudig en zonder consequenties. Belangrijk is wel dat de kandidaat flexibel en pro-actief van aard is zodat hij snel kan meedraaien binnen de nieuwe organisatie. Wij passen daarom een zorgvuldige selectie toe op ons kandidatenbestand. Daardoor werken wij alleen met Interim Business kandidaten die over de juiste kwaliteiten, motivatie en expertise beschikken.

Aan de slag gaan als Interim Business Controller: meer informatie

We geven je als Interim Business Controller graag de vrijheid om te bepalen op welke manier wij kunnen gaan samenwerken. Hecht je belang aan het behoud van je sociale vangnet, dan kun je aan de slag gaan als vaste Interim Finance Professional bij Bluefin of voor de duur van het project. Uiteraard werken wij ook veel samen met ZZP-ers.