Financiële vacatures

Kom uitblinken in één van onze 45 vacatures.

Open filters

Revenue Accountant

Finance 40 Vlissingen
Werving & Selectie

Wil jij er graag voor zorgen dat alle omzet tijdig en volledig wordt verwerkt in de financiële administratie? Vind je het leuk om te werken in een snelgroeiende, internationale onderneming?&nb...

Manager Financiën

Finance 40 Zevenbergen
Werving & Selectie

Wil jij als Teammanager Financiën werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Ben je klaar om leiding te geven aan een enthousiast team van 8 collega's. Voor woningcorporatie Woonkwa...

Senior Financieel Medewerker

40
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Zeeland zijn wij op zoek naar een gedreven Senior Financieel Medewerker. Binnen deze organisatie heerst een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je volop de ruim...

Business Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

De groep LACTALIS, wereldmarktleider in zuivelproducten (85.000 medewerkers in 95 landen, 265 fabrieken, € 28 miljard omzet), kent een voortdurende groei en speelt een hoofdrol in de voedingsi...

Business Controller

Finance 40 Ede
Werving & Selectie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Business Controller in omgeving Ede. De klant is actief in het onderwijs. Wil jij impact maken op de voortgang van leerlingen, bekijk de vacature e...

Financial Controller

Finance 40 Goes
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Goes zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Deze organisatie heeft meer dan 140 vestigingen verspreid over Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant.  Verant...

Finance Manager

Finance 40 Moerdijk
Werving & Selectie

Our client is a family company, and has grown organically to become a global specialist in stainless steel. The company has 72 branches, holdings and representative offices established across six c...

Financiële vacatures bij Bluefin

Uitgekeken op je huidige baan en op zoek naar wat nieuws? Ben je ergens in dienst, maar wil je graag als interim financial aan de slag? Werk je al een tijdje als interimmer, maar wil je graag in vaste dienst treden bij een bedrijf? Of ben je als zzp’er op zoek naar nieuwe finance opdrachten? Kortom: ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je kiezen uit uiteenlopende (interim) financiële vacatures? Dan ben je bij Bluefin aan het goede adres. Wij zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar Business Controllers, Accountants, Pricing Analysts, Finance Professionals en meer.

Goed om te weten: lang niet al de financiële vacatures die we hebben zijn online te vinden, dus staat jouw droombaan er niet tussen, aarzel dan niet om toch contact op te nemen.

Verschillende finance vacatures

Bij Bluefin zien we dus allerlei soorten Finance vacatures voorbij komen, voor vaste aanstellingen, maar ook voor interim opdrachten. Soms is er jarenlange ervaring nodig voor het vullen van een senior vacature, andere keren gaat het om finance vacatures waarbij een startende young professional de ideale match is. Bij Bluefin bekijken we de vacatures en het profiel van het bedrijf dat die vacature uit heeft staan. Vervolgens weten we vaak al snel wat voor soort persoon, met welke hoeveelheid ervaring en welke specialisaties de ideale match is voor de vacature.

Finance vacatures in heel Nederland

We zitten bij Bluefin dicht bij het vuur. Zo vind je bij ons van oorsprong veel finance vacatures in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Maar denk ook aan finance vacatures in de buurt van Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Een stevige basis in Zeeland zorgt er ook voor dat we in de omgeving Goes en Middelburg genoeg finance vacatures binnen krijgen. Vanuit kantoor Breda bestrijken we bij Bluefin heel Zuid-Nederland als het gaat om finance vacatures.

Sinds de opening van ons kantoor in Amsterdam zitten we ook daar kort op de bal. Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord-Holland, de omgeving Utrecht en Almere zijn momenteel hotspots. Van hieruit breiden wij onze service steeds verder uit.

Finance vacatures bij Bluefin

We werken al meer dan 30 jaar in het uitzenden en detacheren van financieel personeel in Zuid-Nederland. In die tussentijd hebben we een flink netwerk én de juiste methodiek opgebouwd om keer op keer op een succesvolle manier finance vacatures te vullen. Zo matchen we bij Bluefin niet een taakomschrijving met een lijst van competenties, maar gaan we op zoek naar een match tussen de vacature, het bedrijf, haar cultuur en medewerkers én de persoon, diens karakter en skillset die die vacature moet gaan vullen.

Als interim finance professional aan de slag

Een kijkje in veel verschillende keukens, heel veel leren van die verschillende keukens en iets betekenen voor de bedrijven waarvan je de keuken hebt mogen bekijken. Als interim finance professional kun je, vaak voor een periode van 6 tot 18 maanden, aan de slag om uiteenlopende interim finance vacatures te vullen. Dat kun je via Bluefin vanuit een vaste aanstelling doen, maar ook als zzp’er of in een tijdelijke aanstelling.

Werken vanuit een vaste basis bij Bluefin

Wij hebben een breed netwerk waaruit veel (interim) finance vacatures voorbijkomen. Het voordeel daarvan is dat jouw werkleven erg afwisselend is, waardoor jij er goed achter komt wat jij leuk vindt en waar je graag in door wil leren. Verder is het wel fijn om een vaste kring van collega’s, een doorlopend salaris (ook in geval van bijvoorbeeld ziekte) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben, wat komt kijken bij een vaste aanstelling.

Financiële vacatures voor een vaste baan

Werving en selectie van financials is iets waar we ons bij Bluefin al sinds 2002 mee bezig houden. We matchen uiteenlopende finance vacatures van verscheidene bedrijven met passende kandidaten. En dat doen we niet door een cv en een vacaturetekst op elkaar af te stemmen, maar door de persoon en zijn kennis, kunde en ambities te matchen met de vacature en het bedrijf. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten, we helpen je graag bij jouw zoektocht.

Stuur ons een berichtje

Finance vacatures vullen als zzp’er

Ben jij liever je eigen baas en behoud je graag de vrijheid die daar bij hoort, dan gaan wij jou niet proberen te overtuigen om voor ons te komen werken, maar gaan we graag alsnog de samenwerking aan. Zo kunnen wij waarschijnlijk veel voor jou betekenen met ons grote netwerk van bedrijven waaruit veel finance vacatures voorbijkomen. Anderzijds kun jij van waarde zijn voor ons, door een goede match te vormen met een van die vacatures. Klassieke win-win.

Heb jij interesse in finance vacatures? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter of we een good catch voor je kunnen vinden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!