Op zoek naar een nieuwe Assistant Controller in regio Zeeland?

Wij hebben een uitgebreid aantal kandidaten die beschikken over de juiste expertise. Deze kandidaten zijn zowel vast als tijdelijk inzetbaar. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om op een flexibele manier extra capaciteit in huis te halen. Als specialist in de bemiddeling van financiële kandidaten werken we bij Bluefin graag met organisaties uit Zeeland om werknemer en werkgever met elkaar te verbinden. Het voordeel van een interimmer is hierbij dat je niet vast zit aan werkgeversverplichtingen en dus ook eenvoudig afscheid kunt nemen van elkaar.

Ga jij de uitdaging aan als Assistant Controller in Zeeland?


Ben jij dé competente Assistant Controller uit regio Zeeland waar wij naar op zoek zijn? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op onze vacatures. Als Assistant Controller Zeeland kun je in vaste dienst komen of een opdracht van tijdelijke aard uitvoeren. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de opdracht die het beste bij jou past. Met ruim 35 jaar aan gebundelde ervaring in het bemiddelen van Finance Professionals zorgen wij er niet alleen voor dat jij aan de slag kunt maar helpen we je ook met je persoonlijke ontwikkeling. Voel jij je gemotiveerd om te starten als onze Assistant Controller Zeeland? Reageer dan direct en neem contact op met een van onze specialisten.

Bluefin heeft de Assistant Controller uit Zeeland die bij jouw organisatie past

Met onze gebundelde ervaring van ruim 35 jaar beschikken wij over de nodige kennis en kunde om binnen een mum van tijd de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. We hebben de beschikking over kandidaten vanuit verschillende disciplines, junior of senior, voor onbepaalde tijd of voor de duur van een interrimopdracht. De Assistant Controller Zeeland waar jij naar op zoek bent zit er dus geheid bij. Kom snel in contact met één van onze medewerkers, dan helpen wij je graag verder.


 

Wat je moet weten om aan de slag te kunnen als Assistant Controller Zeeland

In welke vorm je de functie wilt vervullen is aan jou. Je kunt als een vaste medewerker ingezet worden of op projectbasis. Als interimmer heb je middels ons uitgebreide netwerk de keuze uit veel leuke projecten. Samen bekijken we welke opdracht het beste bij jouw wensen en ervaring aansluit om jouw kwaliteiten maximaal te kunnen benutten.