Werving en Selectie Finance kandidaten

Bij Bluefin weten we inmiddels erg goed wat er nodig is voor de juiste match tussen financiële medewerkers en vacatures. Dit komt mede door de 45 jaar aan ervaring die we hebben op het gebied van werving en selectie in de finance wereld. Iedere keer weer creëren wij de optimale randvoorwaarden bij het invullen van onze finance vacatures. Dit komt doordat we ons brede netwerk met jonge, beginnende financials als gespecialiseerde financial professionals op WO niveau laten combineren met de juiste offline- en online kanalen, via een unieke persoonlijke werkwijze. Daarom durven we te stellen: Met Bluefin heb je always a good catch.

Ontdek hoe Bluefin jouw bedrijf kan helpen in Finance

Ben jij als bedrijf op zoek naar een geschikte financial kandidaat? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen voor werving en selectie finance kandidaten. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden en matchen van de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functies. Met ruim 45 jaar aan gebundelde ervaring in het bemiddelen van Finance Professionals zorgen wij er niet alleen voor dat jij snel de geschikte kandidaat hebt gevonden, maar helpen wij je ook met de verdere ondersteuning en doorontwikkeling van je nieuw aangenomen finance professional. Voel jij je gemotiveerd om de werving en selectie van finance kandidaten aan ons over te laten? Reageer dan direct en neem contact op met een van onze specialisten

Bluefin heeft de Finance Kandidaat die bij jouw organisatie past

Met onze gebundelde ervaring van ruim 35 jaar beschikken wij over de nodige kennis en kunde om binnen een mum van tijd de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. We hebben de beschikking over kandidaten vanuit verschillende disciplines, junior of senior, voor onbepaalde tijd of voor de duur van een interim-opdracht. De werving en selectie van een Finance Kandidaat kun je rustig aan ons overlaten. Kom dus snel in contact met één van onze medewerkers, dan helpen wij je graag verder.

Werkwijze van werving en selectie Finance Kandidaten

Allereerst komen we graag in contact met jou om het bedrijf achter de vacature nader te leren kennen. Van bedrijfscultuur en -doelstellingen tot aan het gebruikte ERP en de werkprocessen vinden we bepalende aspecten om vacature en kandidaat met elkaar te matchen. Hebben we een concreet beeld van het bedrijf en de in te vullen vacature? Dan verspreiden wij de vacature via onze kanalen – zowel online als offline – over ons netwerk. Dat netwerk en die kanalen hebben we over de afgelopen 45 jaar opgebouwd, waardoor de kans op het vinden van de juiste financial via Bluefin erg groot is. Hebben we een kandidaat waarvan we denken dat hij bij jullie past en geschikt is voor de functie, dan brengen we hem of haar met jullie in contact. Vervolgens zal de sollicitatieprocedure worden ingezet. Het gehele proces zal nauwlettend worden gevolgd en begeleid door een van onze ervaren recruitment consultants

De uitdaging van het vinden van goede financials

Financial zijn schaars. Goede financials zijn werkelijk zeldzaam. Als je niet beschikt over de juiste kanalen zoals Bluefin, kan het vinden van goede financials daardoor een onmogelijke opgave zijn. Met Bluefin schakel je een nieuw netwerk in, waardoor jouw kansen op a good catch aanzienlijk worden verhoogd. Neem contact met ons op, maak kennis en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat valt onder werving en selectie?

Werving en selectie is in de basis het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf en vacature. In de praktijk betekent werving en selectie dat een bureau iemand werft die direct bij uw bedrijf in dienst komt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!