Werving & Selectie

Vast in dienst bij onze klanten in de regio

Meer dan een match tussen cv en vacaturetekst, daar gaan wij voor. Onze contacten gaan vaak jaren terug waardoor we precies weten wat er nodig is om het verschil te maken bij een nieuwe werkgever.

Contact met kandidaten is ook een kwestie van langetermijndenken. Wij komen er graag achter waar je ambities liggen of hoe ze gewijzigd zijn over de loop van de tijd, wat jouw kernkwaliteiten zijn en wanneer het weer begint te kriebelen. We zijn er trots op dat we meerdere kandidaten op verschillende momenten in hun carrière hebben mogen helpen aan de volgende stap. 

 Als Finance Professional op zoek naar een nieuwe permanente finance-rol? We heten je van harte welkom in ons netwerk.

De volgende stap in de ontwikkeling van jouw carrière

Niet de titel, maar de inhoud en omgeving bepalen de precieze aard van een functie. Lees in onze vacatures wat er te doen staat en van je verwacht wordt. Wij vertellen je graag alles over de omgeving; wat het bedrijf doet, waar jij staat binnen het bedrijf en met wie je komt te werken.

Geïnteresseerd? Kijk eens tussen de actuele vacatures of er iets tussen staat wat bij je past!

 

Actuele Vacatures

Ervaren partners met focus op Financials

Met ruim 45 jaar ervaring in de Werving & Selectie van Finance Professionals verbinden wij ambitieuze Financials met opdrachtgevers in de profit én non-profit sector. We gaan voor duurzame contacten en geloven dat je het vakgebied moet begrijpen om succesvol te kunnen bemiddelen.

Wij bemiddelen HBO- en WO-opgeleide professionals met een financiële, control- of audit-achtergrond van HBO-starter tot CFO. Werving & Selectie via Bluefin is meer dan het bij elkaar brengen van een cv en vacaturetekst. Het is het op elkaar aan laten sluiten van de specifieke behoeften van een opdrachtgever en de unieke kenmerken van een Financial Professional. Download onze brochure.

Wonen en werken in de Regio

De online wereld ontsluit zich razendsnel en zorgt voor bereikbaarheid. Altijd en overal. Tegelijkertijd zien wij de toenemende wens van zowel opdrachtgevers als Finance Professionals om reistijden te minimaliseren en een betere culturele match te realiseren.

Door onze ervaring en specifieke aanpak brengen we opdrachtgevers en professionals met succes dichter bij elkaar. Daarnaast kiezen we bewust voor een regionale aanpak, om zo opdrachtgever en kandidaat ook letterlijk dichter bij elkaar te brengen.