Werving & Selectie

Vast in dienst bij onze klanten in de regio

Meer dan een match tussen cv en vacaturetekst, daar gaan wij voor. Onze contacten gaan vaak jaren terug waardoor we beter weten wat iemand zoekt en wat het verschil moet gaan maken bij een nieuwe werkgever.

Contact met kandidaten is ook een kwestie van lange termijn denken. Wij weten graag waar je ambities liggen of hoe ze gewijzigd zijn over de loop van de tijd, wat jouw kernkwaliteiten zijn en wanneer het weer begint te kriebelen. We zijn er trots op dat we meerdere kandidaten op verschillende momenten in hun carrière hebben mogen helpen aan de volgende stap. 

 Als Finance Professional op zoek naar een nieuwe permanente finance rol? We heten je van harte welkom in ons netwerk.

De volgende stap in de ontwikkeling van jouw carrière

Niet de titel maar de inhoud en omgeving bepalen de precieze aard van een functie. Lees in onze vacatures wat er te doen staat en van je verwacht wordt. Wij vertellen je graag alles over de omgeving; wat doet het bedrijf, waar sta je binnen het bedrijf en met wie kom je te werken. 

Geïnteresseerd? Kijk eens tussen de actuele vacatures of er iets tussen staat dat bij je past!

 

Actuele Vacatures

Ervaren partners met focus op Financials

Met ruim 45 jaar ervaring in de Werving & Selectie van Finance Professionals verbinden wij ambitieuze Financials met opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. We gaan voor duurzame contacten en geloven dat je het vakgebied moet begrijpen om succesvol te kunnen bemiddelen.

Wij bemiddelen HBO / WO opgeleide professionals met een financiële, control- of audit achtergrond van HBO starter tot CFO. Werving & Selectie via Bluefin - download onze brochure.

Wonen en werken in de Regio

De online wereld ontsluit zich razendsnel en zorgt voor bereikbaarheid, altijd en overal. Tegelijkertijd zien wij de toenemende wens van opdrachtgevers en Finance Professionals om reistijden te minimaliseren en een betere culturele match te realiseren.

Wij kiezen bewust voor een regionale aanpak om kandidaat en opdrachtgever letterlijk dichter bij elkaar te brengen.