bluefin ook rechts
Verbreed jouw horizon

Vind een vaste finance baan

Weg uit de dagelijkse sleur. Weer uitgedaagd worden. Een toffe werkomgeving vinden. Wat je ook zoekt, je vindt het bij onze klanten, als Interim Finance Professional of op kantoor bij Bluefin.

De volgende stap in jouw carrière

Die vind je bij Bluefin

We hebben bij Bluefin uiteenlopende openstaande vacatures bij verschillende bedrijven waar je als financial aan de slag kan. Business Controllers, GL Accountants, Finance Managers, Financial Controllers, Senior VAT Accountants, FP&A Analisten; en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast lopen de niveaus van de posities flink uiteen. De kans is dus groot dat jij via ons een nieuwe baan vindt die bij jouw persoonlijkheid, ervaring en ambitie past.

Interimmen in dienst bij Bluefin?

Ben je nog op zoek naar je ultieme werkomgeving of de ingrediënten van je droombaan? Of vind je het gewoon leuk om veel afwisseling te hebben in werkzaamheden, en dat terwijl je in verschillende keukens kan kijken?

Praat dan met ons verder over een baan als Interim Finance Professional in dienst bij Bluefin. We bieden je alle flexibiliteit die past bij het werken als interimmer met een vaste thuisbasis en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ook hebben we een uniek 2 jarig finance traineeship ontwikkeld waarmee je de start van je carrière een boost geeft. Kijk voor alle informatie over een dienstverband verder op werkenbijbluefin.nl.

bluefinacademyheader

Werken op kantoor bij Bluefin

Wil jij werken met enthousiaste collega’s die unaniem uitspreken dat dit het leukste bedrijf is waar ze tot nog toe voor hebben mogen werken? Veel vrijheid en een cultuur waarin we liever een keer een fout maken en daarvan leren dan dat we altijd binnen de lijntjes kleuren? En een omgeving waar ieders bijdrage essentieel is om samen succesvol te zijn dus waar samenwerken voorop staat? Kijk dan eens tussen de vacatures die wij regelmatig voor ons kantoor open hebben staan!

En ben je eenmaal aan boord dan zijn er met een gemiddelde jaarlijkse groei van rond 50% sinds de oprichting van het bedrijf ook in jouw rol volop mogelijkheden om mee te beslissen over, en mee te groeien met de toekomstige groei van Bluefin.

Kijk verder op werkenbijbluefin.nl om sfeer te proeven en de vacatures te bekijken!

werkenbijbluefinheader
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!