Op zoek naar een uitdagende Financial Controller vacature?

Gezamenlijk heeft Bluefin ruim 35 jaar ervaring in de succesvolle bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland. Als Financial Controller ben je daarom bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een uitdagende vacature.

Bluefin gaat tot het uiterste om jou te matchen aan de gewenste Financial Controller vacature c.q. werkgever waar jij je ambitie volledig kunt verwezenlijken. Dankzij de bemiddelingen die we hebben gedaan, beschikken wij over een groot netwerk waardoor wij jou regelmatig in contact kunnen brengen met de beste werkgevers die wel raad weten met jouw kwaliteiten. Vertel ons jouw ambitie en ontdek wat Bluefin voor jou kan betekenen!

Introduceer jezelf Vaste financiële vacatures

Financial Controller vacature bij Bluefin: voor wie?

Bluefin kiest bewust voor een regionale aanpak. We zetten ons volledig in om lokaal talent in contact te brengen met lokale profit of non-profit werkgevers vanwege de toenemende wens om reistijden en culturele verschillen te minimaliseren. Bluefin matcht je als HBO/WO opgeleide professional met een financiële, controle- of auditachtergrond graag aan de juiste Financial Controller vacature. Benieuwd naar de ervaringen met onze werkwijze? Bekijk dan de referentie pagina.

Financial Controller interim opdracht als alternatief op vacature

Bluefin wil jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom matchen we jou niet alleen met de juiste Financial Controller vacature, maar ook met een uitdagende interimopdracht als jij dat liever wil. Ga aan de slag met een interim opdracht als ZZP-er of als Interim Finance Professional bij Bluefin. Bekijk de interim pagina voor meer informatie.