Als Business Controller op zoek naar een uitdagende vacature?

Dan willen wij graag kennis met je maken. Bluefin heeft namelijk al ruim 35 jaar ervaring in de bemiddeling van Finance Professionals in Zuidwest-Nederland. Je hebt bij ons de zekerheid dat wij alles op alles zetten om jou te matchen met de beste Business Controller vacature. Het geeft ons namelijk ontzettend veel energie als we jou helpen aan een droombaan waar jij met plezier je ambitie kan verwezenlijken.

Door de jaren heen hebben wij talentvolle Business Controllers gekoppeld aan toonaangevende werkgevers en uitdagende vacatures. Dit heeft ons een uitgebreid netwerk opgeleverd waardoor wij jou regelmatig in contact kunnen brengen met interessante werkgevers waar jouw kwaliteiten goed van pas komen. Kom met ons in contact en deel je drijfveren en ambities. Wij ondersteunen je graag in de zoektocht naar de leukste Business Controller vacatures zoals wij dat bij anderen ook hebben gerealiseerd.

Introduceer jezelf Vaste financiële vacatures

Business Controller vacature bij Bluefin

De beste match vinden tussen werk, kandidaat en werkgever in de regio Zuidwest-Nederland is waar Bluefin voor staat. Om dat te realiseren, werpen we een blik op je vaardigheden, persoonlijkheid, ambitie en vooral op de zaken waar jij plezier uit haalt. Zo ontdekken we samen welke Business Controler vacature het beste bij jou aansluit. Op de vacature pagina tref je de actuele uitdagingen aan.

 

Interimopdracht als alternatief op business controller vacature

Wist je dat je bij Bluefin in plaats van een Business Controller vacature, ook terecht kunt voor interim opdrachten? Ideaal als je als zzp-er aan de slag wil gaan met uitdagende projecten. Zie je het niet zitten om zzp-er te worden, maar wil je toch ervaring opdoen in uiteenlopende projecten bij diverse gerenommeerde bedrijven? Word dan Interim Finance Professional bij Bluefin. Bekijk de interim pagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

Kennismaken? 085 0654771

Ben jij HBO/WO opgeleid met een financiële, controle- of auditachtergrond? Startend of boordevol ervaring als doorgewinterde CFO-er? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen.

Kom met ons in contact!