Op zoek naar een uitdagende Vacature als Business Controller?

Dan willen wij graag kennis met je maken. Bluefin heeft namelijk al ruim 35 jaar ervaring in de bemiddeling van Business Controllers in Zuidwest-Nederland. Je hebt bij ons de zekerheid dat wij alles op alles zetten om jou te matchen met de beste Vacature Business Controller die we hebben. Het geeft ons namelijk ontzettend veel energie als we jou helpen aan een droombaan waar jij met plezier je ambitie kan verwezenlijken.

Door de jaren heen hebben wij talentvolle Business Controllers gekoppeld aan toonaangevende werkgevers en uitdagende vacatures. Dit heeft ons een uitgebreid netwerk opgeleverd waardoor wij jou regelmatig in contact kunnen brengen met interessante werkgevers waar jouw kwaliteiten goed van pas komen. Kom met ons in contact en deel je drijfveren en ambities. Wij ondersteunen je graag in de zoektocht naar de leukste vacature voor Business Controller zoals wij dat bij anderen ook hebben gerealiseerd.

Vacature Business Controller bij Bluefin

De beste match vinden tussen werk, kandidaat en werkgever in de regio Zuidwest-Nederland is waar Bluefin voor staat. Om dat te realiseren, werpen we een blik op je vaardigheden, persoonlijkheid, ambitie en vooral op de zaken waar jij plezier uit haalt. Zo ontdekken we samen welke Business Controler vacature het beste bij jou aansluit. Op de vacature pagina tref je de actuele uitdagingen aan.

Interimopdracht als alternatief op business controller vacature

Wist je dat je bij Bluefin in plaats van een vacature als Business Controller, ook terecht kunt voor interim opdrachten? Ideaal als je als zzp-er aan de slag wil gaan met uitdagende projecten. Zie je het niet zitten om zzp-er te worden, maar wil je toch ervaring opdoen in uiteenlopende projecten bij diverse gerenommeerde bedrijven? Word dan Interim Finance Professional bij Bluefin. Bekijk de interim pagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!