EFFECTIEF LEREN VAN COLLEGA'S; INTERVISIE BLUEFIN PROFESSIONALS VAN START

Vijf Bluefin Professionals hebben onder begeleiding van Joost van Beek afgetrapt met de eerste Bluefin intervisiegroep. De manier om te profiteren van ieders kennis en ervaring als je elkaar niet dagelijks ziet.  

bluefin intervisie

Hoe profiteer je optimaal van alle kennis en ervaring van collega's als je allemaal ergens anders op opdracht zit? Hoe zorg je ervoor dat je dit met minimale tijdsbelasting voor elkaar krijgt? Je zit immers overdag ook al bij je opdrachtgever. Bluefin kiest voor de intervisiemethodiek (uitgebreide info over de door ons gehanteerde methodiek vind je hier) met compacte groepen van maximaal zes deelnemers. 

Om het beste rendement te garanderen, staan de eerste intervisiesessies onder begeleiding van een ervaren trainer. Na een aantal sessies staat de groep op eigen benen en kan zelfstandig met het concept aan de slag. 

Na een lekkere hap van de Sticky Ribs van Maritz Slow Food was het dinsdag 19 september tijd om van start te gaan. Iets langer dan gebruikelijk zal zijn in verband met de uitleg, ging de groep aan de slag met een ingebrachte case. Anderhalf uur later was tijdens de afsluitende borrel bij onze buren Beers & Barrels de evaluatie unaniem: 'hier gaan we op korte termijn zeker mee verder'. 

Komende weken gaan de overige Bluefin Professionals ook aan de slag met intervisie. Wil jij weten hoe je bij Bluefin ook zou kunnen profiteren van de ontwikkel mogelijkheden die we aanreiken? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

 

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!