EERSTE KWARTAALMEETING 2017 VOOR TEAM BLUEFIN

De eerste kwartaalmeeting na de rebranding van Bluefin Financials stond in het teken van eten, bijpraten, bijleren en borrelen. Meet up met nieuwe collega's, de plannen voor 2017, feedback om de organisatie nog beter te maken en must-have Excel tricks. Conclusie van de avond: Bluefin Financials blinkt uit in de persoonlijke aanpak en maakt mensen trots (en daar zijn wij dan weer trots op)!

img_6083.jpg

In ons monumentale kantoorpand De Drie Hoefijzers druppelen de Bluefin interimmers binnen vanaf hun opdracht in de regio. Een eerste borrel, het eten staat klaar en tijd om even goed bij te praten. Belangrijk om elkaar ook op deze manier te zien want met iedereen op opdracht bij verschillende opdrachtgevers blijft het versterken van de onderlinge band een uitdaging.

Na het eten de stand van zaken doornemen. Wie is er allemaal bijgekomen als nieuwe collega sinds de vorige meeting? Waar zijn zij we op uitgekomen eind 2016 en waar willen we naartoe in 2017. Waar staan we voor met Bluefin en hoe beleeft iedereen dit? Goed moment ook om onze interim finance professionals te vragen naar verbeterpunten voor de organisatie. Conclusie: Bluefin Financials steekt er bovenuit als het gaat om de persoonlijke aanpak en maakt onze mensen trots (en daar zijn wij dan weer trots op)!

Dan neemt onze Excelspecialist Ronald het woord en geeft zijn beste tips bloot om nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren bij je opdrachtgever. Kennisdeling voor nu en de toekomst geborgd door de toezegging van verschillende Bluefinners om hun expertise ruim te delen.

Na de borrel allemaal weer naar huis met in het achterhoofd de activiteitenkalender voor dit jaar; WORK dit keer en volgende keer alles in het teken van PLAY!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!