KWARTAALBIJEENKOMST KENNISMAKING MET NIEUWE ONDERKOMEN

De eerste kijkers bij onze nieuwe locatie waren natuurlijk onze eigen Interim Professionals. Zij kwamen dinsdag 30 januari langs voor de eerste kwartaalbijeenkomst bij Bond Park.

q1 meeting bluefin

Blij zijn we met ons nieuwe onderkomen; niet alleen een mooie plek om te werken en gasten te ontvangen maar ook een plek waar we meer ruimte hebben voor onze interim professionals. 23 man sterk hebben we na de borrel genoten van het Indische buffet van Rabin; een oud-collega die speciaal voor ons zijn dagelijkse werk opzij schoof om een heerlijke maaltijd uit te serveren. 

Daarna maakten we de oversteek naar de boardroom waar we van start gingen met een korte update over de resultaten van 2017, de ambities en plannen voor 2018. We gaan serieus werk maken van de merkidentiteit van Bluefin en daarbij is de input van onze mensen essentieel.

Maar voor we hiermee aan de slag gaan, staan er meer praktische vragen op de agenda:  Welke trainingen en cursussen willen jullie volgen? Starten we een extra intervisiegroep op? Waar gaat ons volgende weekend naartoe? Gaan we binnenkort met partners op pad? Welke sociale activiteiten willen jullie verder op de agenda hebben? 

De aftrap is gegeven voor 2018 dat in het teken staat van het Bluefin van ons allemaal; nu al in dienst en wie ons team nog komt versterken.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!