BLUEFIN WEEKEND; CULINAIR, SPORTIEF EN GEZELLIG

Bijna twee jaar na de indiensttreding van onze eerste medewerker en 19 collega's rijker gaat Bluefin een weekend lang op pad met elkaar. Elkaar anders en beter leren kennen tijdens een sportief, culinair en gezellig weekendje weg.

bluefin weekend juni 2017(1)

Werken als interimmer bij Bluefin betekent dat je je meeste interim collega's voornamelijk ziet op borrels en bij inhoudelijke bijeenkomsten. Je zit immers op individuele opdracht bij een van onze klanten en met een goede werk-privé balans in het achterhoofd proberen we het aantal additionele sessies binnen de perken te houden.

Met inmiddels 20 man aan boord werd het wel echt tijd voor een meerdaagse activiteit om elkaar nog beter te leren kennen. Weg dus samen maar dan wel op de Bluefin manier; persoonlijk, gezellig, sportief en kwalitatief 100% in orde. 

Geen bureau inschakelen om de organisatie te verzorgen maar zelf aan de slag om huis, activiteiten, eten en drinken naar eigen wens te regelen. In de oude geboortestreek van Jules omgeven door de Limburgse heuvels viel de keus op een prachtige vakwerkboerderij net over de grens in de Voerstreek. Met respect voor tradities voorzien van de modernste gemakken; net zoals ons kantoor 'De Drie Hoefijzers' in Breda. 

De vrijdagavond stond grotendeels in het teken van de culinaire prestaties van Arthur Kissels van Tuur de Luxe, die een fantastische maaltijd weg wist te zetten met bijpassende wijnen. De volgende ochtend kreeg Otto de nachtbrakers na een paar uur slaap alweer op stoom met een batterij eitjes klaargemaakt naar ieders wens.

In de mergelgroeve onder de kasteelruïne van Valkenburg werden de sportklimgordels omgedaan voor een tocht door spelonken, gedeeltelijk in het donker en op de tast. Op klimwanden en abseilend door de oude waterput werden aardig wat angsten overwonnen; het complete team legde uiteindelijk het hele parcours af! 's Middags werd bij Sibbe ruim 40 meter ondergronds nog gemountainbiket waarna we terugkeerden naar het huis. Na de BBQ werd de avond afgesloten met een, door onze paralympisch gouden coach Peter opgezette, 'Rond de Tafel' competitie die de gemoederen natuurlijk hoog op deed lopen. Gelukkig was daar nog het kampvuur waar de strijdbijl weer kon worden begraven. Rond half 4 's nachts was het bier op en het kampvuur uit; tijd voor de diehards om naar bed te gaan.

Tijdens het afsluitende ontbijt van zondag was iedereen het er over eens; ondanks de vermoeidheid is dit een absoluut blijvertje met deze leuke collega's!

    

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!