GESLAAGDE BLUEFIN BORREL OP NIEUWE KANTOORLOCATIE

De traditionele Bluefin borrel vond dit jaar voor het eerst plaats bij Bond Park, per 1 februari 2018 onze nieuwe kantoorlocatie in Breda. 

bluefin borrel

Het moment om onze klanten, ZZP-ers, medewerkers en partners te bedanken vond dit jaar plaats in een bijzondere setting; per 1 februari aanstaande verhuizen wij namelijk vanuit de Drie Hoefijzers naar deze borrellocatie, ons nieuwe onderkomen Bond Park. Het voormalige hoofdkantoor van Esso heeft een flinke makeover doorgemaakt en past met haar nieuwe uitstraling helemaal bij Bluefin. 

De coffee bar was omgetoverd tot sfeervolle setting voor de bekende wijnproeverij door onze vaste leverancier Aarts Wijnen. De mediterrane catering werd tot in de puntjes verzorgd door Mestrini Culinario en onze vaste huisfotograaf Wijnand van Link Fotografie stond klaar om iedereen van een professionele LinkedIn profielfoto te voorzien.  

Met een knipoog naar 'the race for talent' die wij elke dag voeren om de beste kanididaten te koppelen aan de vragen van onze klanten, stonden twee professionele F1 simulatoren klaar. Hier kreeg iedereen de kans om eenzelfde prestatie neer te zetten door te pieken en de snelste tijd te klokken; uiteraard in de bolide van Max.

Bij vertrek nam iedereen ons bedankje, je eigen -tijdens de proeverij gekozen -fles wijn mee naar huis. We vonden het een mooie afsluiting voor het eerste Bluefin jaar, op naar 2018! 

  

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!