Navigeren met KPI Dashboards

De geheimen van de succesvolle KPI. Informatie is pas waardevol als het tot inzicht leidt. En inzicht is de basis voor het nemen van de juiste acties om op koers te blijven. Daarom is het van belang dat er een dashboard is met de juiste KPI’s. Sluiten deze aan bij de visie en strategie van de organisatie?

11 11 2022bluefinsyklr 26

Navigeren met KPI Dashboards – Eldert de Jager

Tijdens deze samenkomst van financieel verantwoordelijken, waar we uiteraard startten met een heerlijk ontbijt op een inspirerende locatie, gingen we onder leiding van Eldert de Jager (Auteur van o.a. ‘Navigeren met KPI-Dashboards’ en ‘het Kompas’) dieper in op de uitdaging hoe succesvolle KPI’s te bepalen en daarop te sturen.

11 11 2022bluefinsyklr 21

Over de spreker

Eldert de jager is auteur, bekend van Het Kompas (2016), Navigeren met KPI-Dashboards (2018) en Navigeren op essentie (2020). Tevens is hij oprichter van Fenmen (2014) en medeoprichter van Kompasteam BV (2018). Door de jaren heen heeft De Jager zich ontwikkeld tot een koersvaste CFO en Business Partner. Hij heeft met 25 jaar ervaring een stevige basis op het vlak van financieel management, organiseren van rapportages en verbeteren van het werkkapitaal in verschillende complexere situaties.

Een greep uit de reacties:

“Goede presentatie en een uitstekende sfeer. Ook nog iets geleerd van KPI’s en het nut ervan. Ik ben geen fan van KPI’s maar mijn mening heb ik iets bijgesteld. De slides waren erg goed.”

11 11 2022bluefinsyklr 49

“Heldere en boeiende presentatie; - Informele mogelijkheid te netwerken en luisteren/leren van anderen.”

“De wijze waarop de lezing werd gehouden vond ik zeer fijn. Daarnaast was er voldoende interactie met het publiek.”


“Mooie sessie met een boeiend verhaal. Uitstekende ontvangst op een prachtige locatie.”