Paul Hoezen

DOORBIJTER.

Paul is actief als Finance Consultant bij STAR in Moerdijk. 

Paul is sinds juli 2017 in dienst van Bluefin. Met meerdere opleidingen – zijn lijst met financieel-gerichte opleidingen is eigenlijk te lang om op te noemen – en een mooie achtergrond in accountancy heeft hij de laatste jaren als Financial controller gewerkt bij een internationale kredietverzekeraar. Na zijn afgeronde opdracht als Interim Financial Controller bij DLL heeft hij ervaring opgedaan in een internationale productieomgeving. 

Hij ziet ‘zich vastbijten in een probleem’ soms als negatief, omdat hij dan té gefocust kan zijn. In het kader van ‘elk voordeel heeft zijn nadeel’, zien wij in dit vastbijten ook zeker een positieve eigenschap. Verder is zijn oog voor detail een pluspunt. Gecombineerd met het feit dat hij het grote geheel niet uit het oog verliest is dat een nog plusser punt. En het allerpluste punt is dat je in hectische tijden ook op Paul kunt bouwen als rustpunt.

Volgens zijn vrouw en dochter kan hij niet stilzitten, dus springt hij dan liever op de racefiets om even een blokje of stadsdeel of provinciepart om te fietsen. Of hij neemt z’n vrouw en dochter ergens mee naartoe om mooie herinneringen te maken. Of hij regelt een barbecue met een biertje erbij voor vrienden. Of wat dan ook, want hij wil eigenlijk gewoon écht niet stilzitten.

Paul verkiest de juiste weg altijd boven de makkelijke, gaat discussies niet uit de weg en houdt graag het einddoel voor ogen zonder de details uit het oog te verliezen. Gezelligheid in de vrije tijd en een baken van rust op hectische momenten. Bouwen? Dat kun je op Paul.

Voor meer informatie over Paul check je hier zijn actuele CV of zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Robin  Ruijter
Robin Ruijter
Interim Finance Professional
Bekijk Robin 's profiel
Chris van Aert
Chris van Aert
Interim Finance Professional
Bekijk Chris' profiel
Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel