Javi Serrarens

Interim Finance Professional

Teamplayer, punctueel, flexibel. Javi heeft de opleiding Finance & Control op Avans Hogeschool in Breda afgerond en kan sinds het behalen van zijn Bachelor diploma niet wachten om als Interim Finance Professional aan de slag te gaan.

javiserrarensinterimfinanceprofessionalbluefin.png

Meer weten over Javi?

Hij is geboren Hulst en op zijn 17e voor zijn studie naar Breda vertrokken, waar je hem tegenwoordig veel kunt vinden terwijl hij een balletje slaat op de tennisbaan of terwijl hij aan de wand hangt in de boulderhal. Boulderen doet hij graag en vaak, niet te verwarren met borrelen, wat hij ook graag doet met vrienden of zijn vriendin. Vind je hem niet sportend of op een terras, dan bestaat de kans dat hij aan het gamen is, zijn derde liefde.

Vrienden prijzen Javi om zijn behulpzame en positieve karakter en zijn collega’s vinden dat hij punctueel, doelgericht en bovendien een echter teamplayer is. Hij houdt ervan om samen te werken in teams waar mensen op een open manier met elkaar communiceren. Zelf staat hij altijd open voor opbouwende kritiek en leert graag iedere dag iets nieuws.

Hij is flexibel, denkt in oplossingen en haalt het beste uit zichzelf om het bedrijf en zijn collega’s iedere dag te helpen bij uiteenlopende financiële vraagstukken. Javi is een aanwinst voor iedere financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!