Floris Pullens

Recruiter

Vrolijk, commercieel en oprecht geïnteresseerd. Kijkend naar zijn studies, is het met zijn afgeronde MBO-diploma voor Junior Accountmanager en de HBO-studie Commerciële Economie waarvan hij in 2020 zijn Propedeuse haalde (Cum Laude, welteverstaan) en in 2022 zijn laatste jaar start, makkelijk te stellen dat Floris commercieel erg goed onderlegd is.

florispullensrecruiteruit.png

Ook heeft hij al veel ervaring opgedaan in de banen naast zijn studie, waarvan oud-collegae zeggen dat hij een vrolijke noot is op de werkvloer en bovendien altijd erg begripvol en behulpzaam is. Floris zorgt er graag voor dat het groepsgevoel goed is.

 

Vrije tijd besteedt hij dan ook graag in gezelschap van zijn vriendengroep of zijn vriendin in het centrum van Breda. Is hij niet op een terrasje of in een restaurant te vinden, dan kan het zijn dat hij onder zijn auto ligt. Autotechniek in de breedste zin van het woord – denk aan de verbetering, reparatie of ook gewoon het poetsen van zijn auto – is een echte passie van Floris waar hij graag mee bezig is. Om in vorm te blijven is Floris ook zo’n drie à vier keer per week in de sportschool te vinden.

 

Floris is van nature geïnteresseerd in mensen en wat hun bezighoudt. Hij houdt ervan om een praatje te maken én vindt er iedere dag weer de uitdaging in om mensen en hun karakters te matchen met bedrijven en hun culturen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!