Interim Finance opdrachten & ZZP Finance opdrachten

Op zoek naar een passende Finance vacature?

Als je op zoek bent naar Interim Finance opdrachten of ZZP Finance opdrachten die bij jou passen, dan is het allerbelangrijkste: het vergroten en behouden van je netwerk. Hoe groter de vijver waaruit je kunt vissen, hoe groter de kans dat er iets voor jou tussen zit.

Op zoek naar opdrachten binnen Finance?

Bij Bluefin zijn we gezamenlijk al decennialang bezig met het opbouwen en beheren van dat netwerk, waardoor we inmiddels een vijver hebben met veel talentzoekende bedrijven. Maar, als je dan een grote vijver hebt, moet je wel nog steeds de inhoud van die vijver op waarde kunnen schatten. Gelukkig hebben wij ook de jarenlange ervaring in het vinden van de juiste match tussen Finance professionals (en de bijbehorende competenties) en Finance opdrachten (en de bijbehorende bedrijfscultuur). Wij weten waar we naar moeten zoeken. Wij weten bedrijven en hun culturen én mensen en hun karakter op waarde te schatten. Wij weten de juiste match te vinden. Kortom: met Bluefin heb je: ‘Always a Good Catch!’

Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op met bemiddeling specialist Bluefin

Interim Finance opdrachten

Bij Interim Finance opdrachten gaat het vaak om tijdelijke opdrachten binnen een bedrijf, die soms de potentie hebben om omgezet te worden tot een langere periode of zelfs tot een vaste aanstelling. Zo’n opdracht kan bijvoorbeeld bedoeld zijn om orde op zake te stellen bij een noodlijdend bedrijf, om mee te helpen bij een specifiek project of bij het tijdelijk vervangen van een medewerker die met verlof is. Het invullen van interim Finance opdrachten vereist natuurlijk specifieke kennis en educatie op het gebied van Finance, maar er zijn ook bepaalde karaktertrekken van de interimmer gewenst. Zo moet je als Interim Finance professional snel je weg vinden in een nieuw bedrijf, dus komt een hoge mate van flexibiliteit en leergierigheid zeker van pas. Je moet binnen relatief korte tijd door krijgen wat er van je verlangd wordt en hoe je op een gepaste manier invulling gaat geven aan die Interim Finance opdracht. In de tussentijd moet je je ook goed kunnen aanpassen aan de bedrijfscultuur en je collega’s. Dat vereist, naast de vakinhoudelijke vaardigheden, dus ook de nodige sociale skills van degene die interim Finance opdrachten vervuld. De voordelen? Je krijgt een inkijk in veel verschillende keukens en leert veel in korte tijd. Daarnaast kan het een erg aantrekkelijk salaris met zich meebrengen.

Interesse in Interim Finance opdrachten?

Bekijk de interim Finance opdrachten

Interim Finance opdrachten & ZZP Finance opdrachten

Interim Finance Professional (starter)

Finance 40 Randstad
Interim

Eindelijk, daar is-ie dan; de startersfunctie waar jij eindelijk jouw theoretische kennis in de praktijk kan brengen als interim Finance Professional!Je bent een startende Financial. Net afgestudee...

Interim Finance Professional (starter)

Finance 40 Zuid-Nederland
Interim

Eindelijk, daar is-ie dan; de startersfunctie waar jij eindelijk jouw theoretische kennis in de praktijk kan brengen als interim Finance Professional!Je bent een startende Financial. Net afgestudee...

Bekijk alle interim vacatures

ZZP Finance opdrachten

Zzp Finance opdrachten zijn veelal opdrachten die erop gericht zijn om een tijdelijke oplossing te bieden op de Finance afdeling van een bedrijf. Om een medewerker met verlof te vervangen bijvoorbeeld, om een specifiek tijdelijk project mee uit te voeren of om bij te springen in een periode dat het drukker is op de afdeling. Wat de reden ook is, de meeste Zzp Finance opdrachten zijn van relatief korte duur. Natuurlijk kan het zo zijn dat een zzp-opdracht uiteindelijk leidt tot een vaste aanstelling, maar dat is in beginsel niet de reden voor de opdracht. Als zzp’er die Finance opdrachten aanneemt moet je natuurlijk opgeleid zijn als Financial, maar verder is het ook goed om flexibel, leergierig en doortastend zijn in het eigen maken van nieuwe materie. De juiste vragen stellen en snel weten hoe de Finance afdeling en de rest van het bedrijf in elkaar zit is van onmiskenbare waarde. De voordelen van Zzp Finance opdrachten zijn dat het uurtarief vaak hoger is dan bij een vaste aanstelling, waardoor je in relatief kortere tijd een hoger salaris kunt verdienen. Een nadeel is dat je nadat een opdracht afgelopen is, niet altijd direct zeker bent van een nieuwe aanstelling.

Heb jij interesse in Zzp Finance opdrachten en wil je meer zekerheid en aanvoer van opdrachten die bij jou passen?

Neem contact op met bemiddeling specialist Bluefin

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!