Wil jij je team versterken met een Financial Controller uit Tilburg?

Is er sprake van onvoldoende capaciteit waardoor de werkdruk te hoog is? Onze Financial Controller uit Tilburg kan daar wat aan doen! Wij beschikken over een groot netwerk aan zzp'ers, interimmers maar ook vaste medewerkers die inzetbaar zijn in de omgeving van Tilburg. Met onze 35 jaar aan gebundelde ervaring hebben wij een werving- en selectieprocedure ontwikkeld waarmee wij alleen de beste kandidaten vinden voor jouw bedrijf.

Wil jij in Tilburg aan de slag als Financial Controller?

Ben jij als enthousiaste Financial Controller toe aan een nieuwe uitdaging in omgeving Tilburg? Wij matchen je graag aan een passend bedrijf waar jij je ambities kunt waarmaken. Bluefin bemiddeld zowel in tijdelijke als vaste dienstverbanden. Zo is het ook mogelijk om een interim opdracht te kiezen die jou het meest aanspreekt. Benieuwd naar onze actuele vacatures? Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Wij helpen je aan je nieuwe Financial Controller uit Tilburg

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe Financial Controller uit Tilburg komt er veel bij kijken. Bluefin neemt al deze zorgen van je weg. Zo zit je niet vast aan allerlei werkgeversverplichtingen en kun jij je focussen op je core business. Met onze ruime ervaring hebben we al vele kandidaten aan verschillende bedrijven gekoppeld en hebben wij veel positieve referenties mogen ontvangen. Wil jij de volgende zijn die van deze voordelen profiteert, neem dan contact met ons op!

Openstaande vacatures

Financial Controller

40 Rotterdam
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Rotterdam zijn we op zoek naar een Financial Controller. Grote internationale speler in de Freight Forwarding sector. In deze rol ben je van cruciaal belang om de...

Senior Financial Controller

Finance 40 Amsterdam
Werving & Selectie

Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller. De klant is actief in de investment/consulting voor klanten in heel Europa. Zij helpen o.a. klanten een vestiging...

Bekijk de vacatures

Financial Controller Tilburg vacatures

Klaar om bij een bedrijf aan de slag te gaan die bij jou past? Wij willen je helpen bij je keuze en je zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vacatures of interim opdrachten en zorgen we er samen voor dat jou volgende uitdaging matcht met jouw kennis en ervaring. Neem voor al jouw vragen contact op met ons team.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!